| layla25 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare.Deci este un baiat pe care abia l.am cunoscut ma inteleg foarte bine cu el vorbim mereu pe mes imi vorbeste foarte frumos. Ma suna in fiecare zi sa vada ce mai fac si spune ca ii e dor de mine.M-a intrebat de mai multe ori daca il iubesc si eu crezand ca spune in gluma am zis ca da. El stie ca eu am spus in gluma dar cred ca a inceput sa se indragosteasca de mine ce fac?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca va cunoasteti in realitate si iti place baiatul mergi mai departe. Daca nu va cunoaste-ti decat virtual, e bine sa te opresti.

| KeporLove a răspuns:

Daca un baiat se ataseaza de tine si ii pasa de tine, nu inseamna neaparat ca se si indragosteste de tine. intrebarile alea ar putea fi puse in gluma oarecum dar ar putea fi spuse si cu un sentiment la mijoloc.
Nu ai ce sa ii faci, dragostea nu se poate controla ori ce ai face.
"Cred ca a inceput sa se indragosteasca de mine, ce sa fac"?
Pai pur si simplu fa ceea ce crezi ca e bine pentru tine nu trebuie sa faci 100% din parerile si sugestile ce le primesti de la membri comunitati TPU, trebuie sa iti faci vreaza cum vrei, acestea sunt niste ideei sa revenim la subiect
Lasa-mi te rog putin mai detaliat cum ar fi varsta, cum v-ati cunoscut etc.

| CristinaVrajitoarea a răspuns:

Nu ai mentionat daca iti place seau nu de el. daca itit place ar fi bine sa fiti impreuna.soer ca te-am ajutat