| Pisi_3377 a întrebat:

Am si eu o intrebare destul de stanjenitoare pentru unele persoane.As vrea si eu sa stiu daca existe vreo legatura intre faptul ca nu am facut sex de 4luni si starea de iritatie, disconfort fizic si psihic depresie si multe altele!

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca inainte, cand ai facut sex ti-a placut, si nu aveai aceste senzatii neplacute, plus starea de depresie, nu este evident ca exista o anumita legatura?!

Din ce am citit, studiat si discutat cu multe doamne in situatia ta, destule au aceste simptome! - iar cele care nu le au, sunt din categoria celor frigide, neimplicate afectiv, cele care au simulat, ca sa "gadile" orgoliul mascului si sa obtina astfel niste avantaje de tot felul din partea lui!
O activitate sexuala normala (Organizatia Mondiala a Sanatatii apreciaza ca Optima "norma" de 3 acte sexuale pe saptamana!) care ofera si procura Placere, Satisafactie, Plenitudine, Echilibru Emotional si fizic, inseamna si Implicare, Afectiune si Valorizarea partenerului si reciproc, etc! Adu-ti aminte cum te simteai inainte! - daca era ok, bineinteles! Dar de ce nu ti-ai facut cadou de Craciun "o jucarie" de la sex shop, daca a avea si a "folosi" un barbat pare sa fie uneori atat de greu?! Sau, de ce cand faci dus/baie, sa nu folosesti produse parfumate de calitate, si sa iti oferi singura niste mangaieri fine si speciale?! Stiu, desigur ca nu e acelasi lucru! - dar nu uita nici ca din 2 rele trebuie ales cel mai mic!
Sau, viata moderna, a oferit si solutia pentru a nu suferi, sau daca ai un anumit gen de probleme relationale!: iti poti gasi un Amic, cu care, la buna intelegere iti mentii echilibrul fizic si hormonal, fara implicare afectiva, fara gelozii, fara discutii inutile, etc!
F. B. se numeste! - fostul sex amical. Tinerii si studentii il practica din plin! - pentru ca nimanui nu-i place sa sufere!

Asculta asta, poate iti mai ridica moralul!

http://www.youtube.com/watch?v=i7lHfkAYH40

5 răspunsuri:
| ionutz14 a răspuns:

Probabil ca nu ai alta preocupare mai buna.Comunica, fa sport, citeste, ocupa-ti timpul cu ceva folositor sau cu ceva placut.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu exista nici o legatura reala. Poate doar frustrarea ta mentala, ca ai impresia ca nu primesti ceea ce ti se cuvine. In rest, abstinenta sexuala, la persoane echilibrate si normale psihic, nu determina nici o neplacere.

| Mike_7143 a răspuns:

O explicatie mai buna ca a lui PsihoSexSmoothJazz, nu e!
Asa ca, nu mai sta pe ganduri!

| Pisi_3377 explică:

Multumesc frumos pentru rasp voastre! Nu stiu daca asta e solutie dar sigur o sa incerc ult varianta pentru ca m-am regasit in raspunsul tau! tnx again

| comandantul638386 a răspuns:

Ți-ai rezolvat problema pisi?