| ZamA a întrebat:

Am si eu o intrebare doresc rasp urgent unt cu o fata de alta religie si parinti mei nu sunt de acord cu religia ei, ce sa facem, noi ne gandim la ceva de viitor.Ms de raspuns

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și ce vârstă aveți voi? Lucrați?
Unul din voi trebuie să schimbe religia!
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună iar.
Mi-am expus punctul de vedere, @kongeriket!
Abține-te de la atacuri la persoană și nu mai arunca cu stupide și nefolositoare în stânga și în dreapta. Nu ai loc de mine pe site?
Fiecare este propriul său arbitru iar @myname a cerut o părere.
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ca de-obicei se bagă Legiuitoarea în seamă aberând cu graţie.
Religia şi relaţiile nu au nici în clin nici în mânecă.
Ce să faceţi? Vă vedeţi de-ale voastre. Ceva serios pe viitor ai să ai cu o femeie nu cu părinţii tăi.
Părinţii au deseori senzaţia că au dreptate chiar dacă mănâncă desert turcesc în mod constant şi fac mai mult rău decât bine propriilor progenituri.
Sfat pragmatic: Nu-i bagi în seamă. Zici ca ei şi faci ca tine.

| RyanGeorge a răspuns:

Ce varsta ai?, oricat de mult imi iubesc parintii asta nu inseamna sa fac tot ce spun ei, am patit'o... 2-3 luni imi tot zice'a mama ca nu vrea sa ma vada cu tipa cu care eram si uite ca se fac 3 ani de zile si suntem logoditi happy, daca iti place de ea nu renunta happy

| morena a răspuns:

Dragostea invinge orice obstacol! Asta nu e un obstacol care sa nu poata fi inlaturat! In primul rand trebuie sa va puneti de acord unul cu religia celuilalt! Unele religii au anumite reguli, care trebuie sa fie respectate de intreaga familie(asta daca zici ca vrei ceva de viitor), ceea ce va duce la lungi discutii, in contradictoriu! Asa ca parintii tai stiu mai bine ce te asteapta! Toate aceste reguli trebuie sa le lamuriti, inainte de a face marele pas cu ea! Esti tu oare pregatit pentru asta?

| Delire a răspuns:

Ai dreptul sa*ti alegi propria religie, si ce daca parintii nu va lasa? iubirea trece peste orice! doar nu o sa traiasca ei cu ea nu? si faptul ca o iubesti si te iubeste e cel mai important! incearca sa vorbesti cu parintii tai si sa la spui daca vor cu adv sa fii fericit, atunci sa te lase sa iubesti sincer! si daca va iubiti vei trece peste orice impreuna! nu ai dc sa*ti faci griji

| danielagoldica a răspuns:

Ce treaba au parintii tai cu religia ei!?

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Pai ar trebui sa iti convingi parintii ca e de treaba! ca e fata cuminte! in general[mamele]cauta o fata care sa nu fie rebela ba din contra, cuminte! ce ma bucur ca la mien nu e azul whew!! cum am zis! incearca sa ii convingi ca e fata de treaba! si daca esti matur, spunel-le parintilor ca faci ce vrei cvu vitza tha!winking sper ca te-am ajutat!

Funda? big grin big grin big grin

| necris77 a răspuns:

Daca treaba este serioasa nu conteaza ce zic parintii. Este viata voastra si atat. Nu se baga nimeni. Tu o sa traiesti cu nevasta ta nu cu parintii asa ca stai linistit. Se supara, o vreme o sa stea suparati si le trece daca au minte daca nu... asta e.
Voi trebuie sa decideti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dq nu e acelasi Dumnezeu mai conteaza religia