| Vasiliniuc a întrebat:

Bună, am și eu o întrebare, e posibil să rămân însărcinată? Am făcut sex neprotejat de mai multe ori dar nu si-a dat drumul in mine și eram și în perioada fertilității și am făcut și în perioada ovulației, e posibil să rămân?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte posibil, deoarece avea sperma pe teava, care s-a scurs involuntar in vaginul tau, imediat cum a reinceput o alta partida.

6 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Test de sarcina. Ai auzit de asa ceva?

| Vasiliniuc explică (pentru Mayhem666):

Da mai am un copil?‍♂️

| Goete a răspuns:

Da de unde, copiii ii aduce barza!
De altfel de unde stii ca nu si-a dat drumul in tine? Oricum, daca si-a dat drumul afara si chiar daca s-a spalat dupa (nu e necesar) dar n-a urinat, a ramas cartus pe teava, asa ca daca ti-a bagat-o din nou in vagin ai toate sansele.
Baftawinking

| AIeXxX a răspuns:

Dacă întrebi dacă există șansa să rămâi, este. Mereu este. Mai ales dacă faci fără prezervativ. Chiar dacă nu și-a dat drumul în tine, șansa tot este, fiindcă bărbații secretă un lichid preejaculator, care poate conține spermatozoizi și să te însărcineze chiar dacă nu și-a dat drumul. Dacă te temi tare, poți să faci un test de sarcina peste 21 de zile după ultimul contact sexual. Sfatul meu e mereu să folosești prezervativ, sau să începi să consumi anticoncepționale dacă atât de tare îți place fara el.

| Vasiliniuc explică (pentru AIeXxX):

Eu mai am un copil de 13 ani și da as vrea chiar sa mai fac un copil

| Vasiliniuc explică:

Pai sunteți siguri ca se poate rămâne însărcinată chiar daca nu evoluează în tine?