anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare. e vorba despre prietenul meu.de vreo doua zile il doare penisul cam tare si ii curge un lichid alb si are si o mica zgarietura.curge sange.nici eu nu stie din ce cauza.mentionez ca nu a mai facut sex de vreo saptamana. iar azi am incercat dar il doare rau.nu am mai facut nimic.please help-me.si mai mentionez ca l-a mai durut asa si a trecut de la sine dupa vreo trei saptamani.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Are o infectie cu transmitere sexuala, probabil mai veche, pe care a neglijat-o, n-a tratat-o si face repetate pusee acute. Sa se duca urgent la urolog si la dermatovenerolog, fiindca astfel de infectii netratate dau ingustari ale uretrei care sunt foarte grave. De asemenea, tu du-te la ginecolog pentru investigatii.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sculament.

Abh
| Abh a răspuns:

Poate are o boala venerica, sa mearga la un dermato-venerolog. Ar fi cazul sa iti faci si tu analizele, poate te-ai pricopsit cu ceva.

| eugem35 a răspuns:

La medic cu el si o sa-i faca curul poligon de tragere cu gentamicina sau cu antibiotice puternice ptru sifilis. bafta

| elamit a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa se duk la doctor nu e de gluma

| bblock69 a răspuns:

Sigur e bolnav deci... Te-a Inselat...

| doctorz a răspuns:

Are blenoragie.Si,in mod sigur, acum ai si tu.Mergeti urgent la medic ca se agraveaza si este groaznic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai o masea sau dinte rupt si cind i-ai facut oral ultima data l-ai zgiriat, saracutul...penis.Daca nu ai dinti din astia rupe-i lui doi ca merita.

| dani dani a răspuns:

SCULAMENT...
se trateaza cu antibiotic puternic 2 la 6 ore...