| flor3ntina a întrebat:

am si eu o intrebare... eadevarat cadaca intretii rel sexuale iar tipul isi da drumul afara iar apoi introducand din nou nu poti ramane gravida din cauza ca, cantitatea de sperma este doar foarte putina?

8 răspunsuri:
| redbull a răspuns:

Ar fi indicat dupa ce termina sa mearga sa se curete bine si dupaceea sa continue, poate unu dintre vitezomani are motor V8 si poate ajunge la destinatie. Atunci sa vezi surprize laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fals, pentru ca tot mai ramane o picatura, doua, pline de viteji capabili de surprize!

| domidoc a răspuns:

Daca are spermatozoizi vioi, are toate sansele sa ramana gravida.Mai raman destui in uretra.

| larisa_8487 a răspuns:

Draga mea, daca ati facut-o neprotejat neaparat el sa se spele ft bine deoarece riscu inca exista! ba mai mult, in timpul actului sexual inainte sa ejacueze baiatului tot ii curge putin, si acel lichid contine in jur de 2% spermatozoizi...asadar riscul exista oricand, intraevar e un risc mic dar totusi el exista! cel mai bine ar fi sa folositi metode contraceptive, cel imi indicat prezervativul! iar daca va cunoasteti destul de bine sunteti siguri k nu sunteti bolnavi si aveti o relatie stabila, mergi la ginecolog sa iti recomande niste anticonceptionale! stiu ca sfatul meu suna a cliseu, dar din poacate nu multi respecta asta si surpriseee suporta niste consecinte grave!(recunosc k nici eu nu m-am protejat de multe ori... dar am devenit constienta si am avut noroc de atatea ori... dar ulciorul nu merge de multe ori la apahappy...mai bine previn decat sa suport consecintele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ca ntitatea, asa e. Nu ramai nici daca ejaculeaza cu totul inauntru, don't worry.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUUUUU! cine ti-a zis asa ceva? nu-i adevarat. daca este unul care a iesit cu nitrogen ce te faci ca ala pana in capat nu se mai opreste...ioiii... chiar ma gandesc cateodata de unde atatea prostii. Deci glumim noi cat glumim dar sincer iti spun ca nu-i adevarat. Dupa fiecare contact trebuie sa se spele si NU sa se stearga

| claudiarebecca a răspuns:

Doamne, de unde le scoateti? cantitatea aia foarte mica, sau putina cum zici tu, are cateva milioane de spermatozoizi... cititi fetelor, sa nu mai fiti luate de vaci proaste laughing... cat despre datul drumul afara, se scruge sperma si inainte de ejaculare...
pentru o informare mai buna fa o vizita la un cabinet de planning sau un ginecolog si alearga-l cu intrebarile pana esti multumita.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Oricat de putina sperma ar fi ramas poti ramane insarcinata. Intr-o picatura de sperma sunt cateva sute de mii de spermatozoizi si pentru fecundare e necesar doar unul.