De obicei "limbile" se dau in alta parte. Dar daca ea isi spala bine fundul, chiar si in interior, si voua va place lucrul asa, continuati. Placerea voastra din pat nu o faceti decat voi
Atâta timp cât există o igienă adecvată, totul este absolut în regulă.
Cum este și Cunnilingusul așa este și Analingusul.
Mulți judecă din perspectiva lor, nu lasă și de la ei, la urma, urmei este decizia ta. Atât cât există o igienă adecvată nu este nici o problemă.
Daca este curata si va face placere nu vad de ce sa va opriti. In pat este totul permis atata timp cat amandoi sunt de acord. Distractie placuta!
Sa inteleg ca; in fundul curtii nu-i asa? ca in fundul lumii ar fi prea departe.pe mine m-a intrebat cineva daca eu imipup prietena pe strada.i-am raspuns ca eu o pup pe gura, sau pe obraz.nu pe strada, Doamne fereste, de ceva rau.lasand gluma la o parte, daca va place amandurora, nu ai nevoie de sfaturi.ci de practica.succes.
Multumesc frumos
Atâta timp cât nu se face în public atunci este greșit
Și se face într-un spațiu doar,, pentru voi" atunci nu-i greșit
Sigur, daca va place puteti continua, poate face parte din preludiu si la urma-urmei, ramane intre voi, adica incercati sa profitati de momentele de intimitate, dar sa nu uitati de romantism.
Foarte bine zis!
Da majoritatea sunt încuiați la mine și numa la ce nu-i bine se gândesc
Ar trebui să-și țină părerea pentru iei
Decât să-ți pierzi persoana iubită sau soția pentru prostia din cap pe care o au foarte mulți.
În primul rând așa cum ai spus și tu face parte din preludiu.
În al doilea rând fiecare cu relația lui nu trebuie să ne băgăm Nașu sau invidia în relația altuia
Nu aveți 7 ani de acasă dacă vă băgați în probleme personale pe care nu vă privește pe voi
Și nu este tabu deloc
Sincer să fiu nu, nu este o problemă dacă ea se igienizează și nici nu o deranjează asta atunci nu
Fiecare cu relația lui
De asta numai există relații reale fiindcă lumea mereu are ceva de spus despre ce nu-i bine
Ia cei cu mintea îngustă
,, Ia mai tăceți din gură "
Că lătrați ca niște câini fără stăpân
Adică maidanezi zău?
Ia numai vă băgați în treburi persoane
Poate unii oameni chiar se iubesc da!
Iaca de asta este bine să nu te intereseze ce spune x sau y despre tine și să-ți trăiești așa cum dorești TU.
Daca amandoi sunteti de acord cu asta si va face placere este ok!
Orice joc erotic in pat(atat timp cat este mutual acceptat) face bine relatiei!
Mda.se pare ca unii nu stiu sa aprecieze unele placeri. Uneori conteaza mai mult sa iti faci partenera sa se simta ea bine.
Exact asta-i da ce poți vorbi cu niște gogomani care li se pare direct greșit
Frate, dacă vă place la amândoi atunci cine vă opreşte să o faceți din nou?! ..nu mai aştepta/ți validarea sau aprobarea nimănui şi simțiți-vă bine, trăiți clipa ṣi scăpați de inhibiții. Vorbeşte cu ea foarte deschis si intreab-o ce o excită cel mai tare şi fă-i exact ceea ce îi place şi o să fiți fericiți amândoi..nu vă mai luaţi după nimeni şi faceți exact ce vă place. iubirea nu trebuie sa fie condiționată de parerile altora. iubeşte-o mult necondiționat.dă-i limbi frate oriunde vrei tu şi ea.şi eu fac asta cu iubita mea şi e super marfă şi incă ceva, nu trebuie să ştie nimeni ce faci tu cu iubita ta să ştiți numai voi doi ce se intâmplă în intimitatea voastră, pentru ca e multă răutate şi invidie in lumea asta eu sunt pățit şi am pierdut dar a fost o lecție foarte usturătoare.Toate cele bune şi să vă iubiți mult!
linarkfts întreabă: