Pai ori esti combinata de 2 luni ori s-a despartit de tine fara sa spuna motivul?
daca v-ati despartit, eu as opta si pentru varianta ta, ca s-a batut cu alex.mai ales ca u l-ai descris baiatul perfect, cuminte, note mari...de obicei acestor baieti nu le plac scandalurile si prefera sa stea in banca lor. oricum nu-ti bate capul ca esti mica
Nu, probabil ca motivul este altul ca nu te desparti de cineva pentru care te-ai luat la bataie cu un alt baiat
Deci, ...nu stiu.de ce sa fie. Da ce cauta o intrebare care nu prea are ce cauta la tema dragoste si sex. Iar cu miss popularitate inseamna ca te crrezi foarte si foarte... ceea din cauza asta aearga baietii dupa tine si la fel de repede dispar.Lasa fitele, daca vrei o relatie mai de durata. Oricum ai 12 ani si sper ca chiar cu un prieten nai uita de scoala.Se poate amandoaua, eu incerc si imi iese bine, foarte bine.
Vai vai! la 12 ani deja vorbiti de relatii si alte chestii? Ar trebui sa te duci la papusi cel putin 1 an
Mai copil...inteleg, ai 12 ani, ai pus intrearea asta. Dar de ce ai pus-o la dragoste si sex? Dc nu te gandesti tu putin sa inveti? si peste vreo 2 anisori sa iti gasesti un baiat.
Sincer la 12 ani nu prea ai ce cauta cu baieti, iar cu miss popularitate cred ca esti foarte plina de tine. Eu fac 14 in ianuarie si nu mi-am zis niciodata "Miss Popularitate" asa ca vezi-ti de scoala si lasa fitele de diva pentru mai incolo.
Nuuuu draga. ei s-au batut sa vada care e mai puternic.ca asa fac viteii cand sunt mici.pana sa ajunga boi. da ...de ce alearga, astia dupa tine? va jucati? prinselea? si cum adica esti combinata? eu lucrez intr-un combinat siderurgic.inseamna ca femeile, colegele mele, sunt combinate? nu prea inteleg. ei... jucativa frumos si lasa baietii sa se bata, e treaba lor. tu trebuie sa iei note mari. atat.