Nu cred ca esti gravida, intarzierea menstruatiei poate fi de la anticonceptionale
În răspunsurile pe care ţi le-am dat în 8 şi 14 august, ţi-am EXPLICAT cum şi când se iau tabletele anticoncepţionale!
CRED că NU ai respectat modul "CORECT" de luare a acestor tablete...
Să-mi spui exact ce tablete ai luat ( denumirea ) şi în ce zi a ciclului le-ai luat ( în a câtea zi : în prima sau în zilele 2-5 de menstruaţie )!
Apoi, am să-ţi spun despre ce este vorba...
Oricum, menstruaţia NU trebuie să-ţi vină în 17-20, ci doar DUPĂ terminarea celor 21 de tablete, în perioada de pauză ( zilele 22-28 ale ciclului menstrual ) - dacă le-ai început în 3 august, atunci menstra trebuie să vină după 24 august!
Eu am luat Yasmine si scria ca trebuie luate in prima zi de menstruatia sau oricand dar sa folosesc 7 zile protectie suplimentara deci a trebuit sa astept 7 zile cum e si recomandat pentru ca am luat in prima zi de menstruatie.Chiar daca nu s-a terminat e posibil ca in impul actului niste "nazdravani" sa fi fugit. Eu zic ca mai bine te linistesti cu un test de sarcina. Te pup!
Pai unele anticonceptionale, cum ar fi Diane 35 sau oricefel de diane, au si asta in efectul lor, adica iti opresc menstruatia (de tot, pana nu le mai iei) deci e posibil sa fie de la anticonceptionale.
KatiMe27 întreabă: