| Cătălina1115 a întrebat:

Buna! Am și eu o întrebare.
Eu am o menstruatie foarte regulata, in general, de precizat.
Am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu pe 28 feb, pe 4 martie mi-a venit "menstruația", doar ca a ținut doar 2 zile și nu a curs mai deloc, a curs puțin maro și cam atât. Am făcut 3 teste, primul de la Clear Blue care e considerat cel mai bun, mi-a ieșit plusul respectiv, dar cu a doua linie stearsa, și celelalte 2 negative. Acestea au fost făcute după 10 zile de la contactul sexual.
Pe 31 martie trebuia sa-mi vina menstruația și suntem in 8 aprilie și nu a venit și nici nu am simptome cum ca ar veni(simptomele mele sunt: dureri de burta și atât, nu am altfel de dureri de sâni, de spate sau orice altceva).
Dar de 3 zile mă dor sânii foarte tare și sunt greu cu tot cu sfârcuri. Ce credeți ca ar fi?

Răspuns Câştigător
| andreidmbm a răspuns:

Exista mai multe posibilitati:
1. In ultimele zile probabil ai urmat vreun tratament, care ar fi putut sa iti dea peste cap ciclul menstrual.
2. Si stresul ajuta la dereglarea ciclului, daca ai fost foarte stresata in ultima perioada de timp, ar putea fi o explicatie.
3. Nu este exclus sa fi gravida, conditie in care iti sugerez sa iti faci un test de sarcina.
4. Daca nici una din explicatiile de mai sus nu da roade, apeleaza cat de repede la un ginecolog, pentru a afla problema existenta.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că ar fi nimic.

| Cătălina1115 explică (pentru andreidmbm):

1. N am urmat absolut niciun tratament
2 și n am avut nici o perioada stresanta

| bigben a răspuns:

Ești gravidă!

| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.
Nici un test de sarcina nu iti poate da un raspus corect dupa 10 zile de la sex. Toate testele facute pana acum sunt eronate si inutile, fiindca este imposibil sa apara hormonul sarcinii, la un timp atat de scurt, dupa sex.