| AJolly a întrebat:

Buna!
Am si eu o intrebare! Eu si iubitul meu suntem impreuna de o luna si avem o relatie "secreta".El vrea sa o oficializam, insa eu nu vreau.Cum as putea sa il conving ca e mai bine,momentan, ca relatia sa ramana "secreta"?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spune-i adevarul. Singurul motiv real pentru care ai vrea sa trii o relatie secreta este ca ti-e rusine cu el. Iar asta este greu de acceptat. Daca ai alt motiv serios (ti-a murit cineva apropiat si esti in perioada de doliu, e cineva pe moarte din familia ta apropiata, sau alta problema reala), atunci spune-i-o. Daca e doar un moft de-al tau, despartiti-va

| neutrino a răspuns:

O relatie este un motiv de mandrie pentru orice tanar normal care nu are nimic de ascuns. Daca iubitul tau ( cum sa-ti fie iubit dupa doar o luna de zile? ) este un baiat cu scaun la cap, atunci ar trebuie sa te lase in pace, cu toate aceste ifose.

| Dariusuu a răspuns:

De ce să vă ascundeți? Dacă chiar ți-e rușine cu el mai bine desparte-te.
Eu nu aș fi de acord să am o relație secretă, dacă iubești sincer nu te ascunzi de nimeni.

O zi plăcută îți doresc.

| Raiiiisa a răspuns:

Nu stiu de ce ai impresia ca o relatie este mai bine sa ramana "secreta".
Nu gandesti bine deloc si nu te gandesti la celelalte domnisoare care ar vrea poate o realtie cu el, iar ele nestiind ca el nu are prietena o sa incerce, iar dupa o sa vii cu scene de gelozie ca el a vorbit cu una si cu alta.
Daca ai o relatie, nu te scunzi de nimeni.Si e normal ca el sa vrea s-o oficializeze, pentru ca nu are nimic de ascuns, insa tu cam dai de banuit.

| sнᴀᴅσω a răspuns:

Inca traiesti in liceu?

| JusTLiVe a răspuns:

Spune-i ce simti.