| un vis de-o noapte a întrebat:

Buna am si eu o intrebare:iau DIANE 35 de o luna.Pe parcursul lunii am vut contacte sexuale cu prietenul meu(numai cu prezervativ)inclusiv in penultima zi in care am luat pastila.Acum sunt in alea 7 zile de pauza si teoretic ar trebui sa imi vina menstruatia, de ce nu se intampla acest lucru daca au trecut doua zile de cand am luat ultima pastila.Va rog sa imi raspundeti daca stiti.Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Menstruatia poate veni in orice zi din pauza de 7. Mie, de exemplu, imi venea in ziua a patra de pauza.

Abh
| Abh a răspuns:

Menstra iti poate veni oricand in aceste 7 zile de pauza si va fi de durata mult mai scurta decat o menstra obisnuita.

| petronela_4784 a răspuns:

Citeste cu atentie prospectul de la anticonceptionale! Pe prospect scrie ca menstra vine la 3-4 zile dupa terminarea pastilelor. Dar, sincer zi-mi, cine ti-a recomandat aceste anticonceptionale? Ai facut vreun test pentru hormoni? Mie mi-a zis o doctorita ca aceste anticonceptionale provoaca chisturi.Ai grija de tine!

| tuska a răspuns:

Nu -i neaparat nevoie sa ti vina dupa 2 zile. Mie imi vine a patra zi, asa ca nu -ti fa nici un fel de probleme. Mai asteapta putin!

| ada_5310 a răspuns:

Sigur o sa ti vina. mie dupa 4 -5 zile imi venea.am luat si eu diane 35 multa vreme. ai grija am auzit ca sunt prea tari.eu aveam dureri de cap si noaptea stari de voma de la ele.acum le am schimbat.