| bianca pisi a întrebat:

Am si eu o intrebare ieri m-am despartit de iubitu meu pentru ca relatia noastra devenise plictisitore mareu acelasi lucru(eram impreuna de 5 luni )iar sicer el nu ma mai atragea cu nimica. Primele saptamani au fost super dar dupa aia a intervenit monotonia ne racisem unul de altu iar aseara i-am spus in fata tot ce simtem acum ma simt bine sunt libera. Dar este bine ce am facut despartinduma de el

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca tu te simti bine si te esti libera, asta ti-ai dorit, nu? Nu mai conteaza ca a fost bine sau nu, fapta e consumata si tu ai vrut asta.Acum regrete daca vei avea asta nu se stie... e posibil sa iti para rau ca i-ai dat papucii si poate iti va fi dor de el, poate iti vei da seama ca de fapt il iubesti, ca de multe ori se intampla asa.Sau poate nu iti pasa si nu iti va pasa, eu cred ca tu nu l-ai iubit deloc, din moment ce nu ai mai vrut sa fi cu el, daca tineai la el, nu renuntai la relatia voastra.Trebuia sa incerci tu sa faci ceva, sa aduci ceva nou relatiei ca sa nu intervina plictiseala, sau sa discuti cu el ce si cum.Mai ales ca atunci cand iubesti pe cineva, nu te saturi de el.In fine, fapta e consumata, oare de ce intrebi daca este bine ce ai facut...incepi cumva sa regreti fapta?
Nu are rost sa intrebi asta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din moment ce nu regreti ca v-ati despartit inseamna ca ai ales bine!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Din moment ce a intervenit monotonia din primele 5 luni, ai facut bine ca te-ai despartit. Bine ca nu regreti si nu l-ai facut sa sufere.

pa, pa.

| ATHOS a răspuns:

Draga mea eu cred ca pentru tine, cel putin deocamdata, barbatii reprezinta doar un accesoriu( asemeni celui vestimentar) de care te plictisesti repede si doresti altul.
Si acum adevarul crunt : daca nu te vei hotari sa te schimbi nu vei fi niciodata cu adevarat fericita!
Eu iti doresc ca Cel de Sus sa-ti lumineaze calea cea buna!
Bafta!

| Dianné a răspuns:

5 luni?! Daca asta se numeste relatie, sa ma numiti regina!hee hee Asta e joaca.Primele saptamani. rolling eyes. Zici tu? Pai, atunci oricine se simte bine, looogic.Nu prea are sens. Daca il iubeai nu te mai raceai de el.Sincer pe de o parte ai facut bine ca v-ati despartit, pentru ca dragoste cu sila, nu se face niciodata.Pe de alta parte, n`ai facut bine, pentru ca nu te`ai hotarat de la inceput.Bai...deci,raman cu el, sau nu?! Asta e intrebarea pe are trebuia sa ti`o pui inainte sa faci "o relatie"hee hee. Daca ai si tu 14, 15 ani, te sfatui sa nu mai faci asa ceva, ca mereu iti va merge la fel.De abia pe la 17 18 ani incolo simti si tu sentimentehee hee nu doar "primele saptamani au fost superr" rolling eyes
te-am pwpat kiss

| cary29 a răspuns:

De ce mai intrebi daca este bine ca te-ai despartit de el o data ce tu ai spus ca acum te simti mai bine si mai libera?happy Cred ca ti-ai raspuns la intrebare happy

| alexa_4370 a răspuns:

Idem monykwinking

| july_3501 a răspuns:

Da, daca tipul nu te atragea atunci nu mai merita sa stai cu el decat sa suferi in tacere mai bine acum ca esti libera. Priveste atuurile ai mai multi baieti de cucerit.

| eduardo_9453 a răspuns:

Mai bine mai tarziu decat niciodata, daca nu ai ajuns mai departe in relatie adica casatorie, copil, ai facut ce trebuia e bine sa-ti pui viata in ordine la momentul potrivit, o sa vezi ca jumatatea ta e pusa de-o parte, fii optimista, asta e sfatul meu

| bianca pisi explică:

Si el s-a gandit la acelasi lucru sa -ne despartim din acelasi motiv