| Loredanna_6778 a întrebat:

happy Am si eu o intrebare, imi place de un baiat de la mine din scoala de ceva timp, inainte nu il suportam, dar la ziua unui coleg am baut peste masura si nu mai eram constienta de ce fac, el era tras pe nas si beat, si ne-am sarutat toata seara. Dupa ceva timp i-am dat add si i-am zis unui coleg de-al lui ca il plac, urmatoarea zi m-a bagat in seama si facuse rost de numarul meu, imi dadea mesaje, vorbeam in fiecare zi prin mesaje, pe mess, imi tot cerea web pentru ca eu invat dimineata si el dupa amiaza si ne vedeam decat intr-o pauza la scoala, dar ma oprea sa vorbeasca cu mine, cand a fost la munte m-a sunat si imi zicea sa vin si eu, apoi se imbatase si m-a sunat si mi-a zis ca ma iubeste, desi a2a zi nu isi mai aducea aminte, zilele trecute m-a sunat sa ies afara si apoi mi-a zis sa vin eu undeva si imi plateste el taxiul pentru ca era cu niste prieteni si ei nu vroiau sa vina in alta parte, m-am suparat pe el si nu am mai vorbit. Dar nu cred ca ma place, am rugat-o pe o prietena comuna sa il intrebe daca ma place si a spus ca " ma place asa si asa, adica nu stie daca vrea sa nu momentan sa fie cu mine ". Nu mai inteleg nimic, daca m-ati putea ajuta sa imi dau seama v-as fi recunoscatoare happy:*

Răspuns Câştigător
| marishcot a răspuns:

Lorelai draga. voi va placeti unu pe altu. asta e clar
atractie exista tot ce trebuie este ca unul dintre voi sa faca primul pas, dar fieccare vrea sa -l faca celalalt.laughing
tot ce trebuie sa faci este sa iesiti
si sa-i spui : "uite, intre noi doi s au intamplat niste chestii care nu ma duc cu gandu decat la un singur lucru".asa vrea sa stiu daca simti ceva pentru mine, daca e cazu sa fie ceva intre noi doi.
pentru ca e bine sa ne stabilim niste limite si sa stim pe ce pozitie ne aflam.
imi pare rau daca te speriilaughingdar eu sunt confuza si vreau sa ma lamuresc si cine mai bine ca tine o poate face.
atunci el o sa zica da.simt ceva pentru tine, vreau sa fim.atunci sppunei si tu ca sentimentu e reciproc.si toate cele bune.
daca o da in coteala.iti dai seama ca e inddecis.si cu oameni nehotarati poti sa ti dai drumu in rapalaughing

cam asta. tine-ma la curentbig grin-funda?tongue

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andruska_4790 a răspuns:

E greu rau de tot cu betivi si drogati astia.din experienta iti zic.mai bine il lasi in pace. daca esti o fata care tine la reputatia ei. daca nu.dai inainte dar apoi o sa auzi pe strada lumea vorbind."uite.o si pe drogata asta"sad.e treaba ta.

| marishcot a răspuns:

Lorelai.e un alint pentru loredana. asa imi place sa va spunbig grin

| Claudia_4756 a răspuns:

Exact in acceasi situatie sunt si eu.fixxx.numa ca el i-a spus prietenei comune ca vrea niste detalii de mine, screte si nu stiu ce.EA fiind cea mai buna prietena a mea nu avrut sai spuna nimic si atunci el a zis "hai zi-mi ca oricum nu o sa fiu cu ea" int5eresant nu? a si inca ceva cati ani aveti?( tu si el)

| Loredanna_6778 explică:

Nu sunt genul de fata care reiese din ceea ce am povestit mai sus, e singura persoana de genu asta pe care o plac, dar nici macar eu nu stiu ce sa cred, de aia v-am rugat sa ma ajutati, am incercat sa il scot pe afara, insa nimic, ba e obosit, ba nu stiu ce, sincer nu il inteleg deloc happySi nu ma cheama Lorelai ci Loredana/Lori laughing:*

Eu 14, fac 15 anul asta si el 16 face 17 happy, bine, oricum nu e prima oara cand ma cert cu el, ne-am mai certat odata pentru ca auzisem ca a scos vorbe despre mine de genu ca s-a culcat cu mine, dar m-a sunat si mi-a zis ca el nu a spus absolut nimic si ca ar fi zis niste prieteni de-ai lui si s-a jurat, e o poveste destul de ciudata.Eu nu imi doresc decat sa fiu si eu ca toate cuplurile pe care le vad sa se inteleaga bine, nu sa ma incurc in tot felul de tampenii happyImi pare rau pentru tine, sincer, dar lasa, suntem puternice si trecem peste tot :*

Eu am o problema cu numele ala, dar accept, fie! laughing:*