Daca stie ca il placi nu mai face nimic tu, din contra un pic de indiferenta nu ar strica. poate asa isi da seama cu adevarat ca te place! Nu-l mai cauta, raspunde-i mai rece poate reactioneaza!
te pop si multa bafta!:*
Pai situatie similara am si eu
nu esti singura
in vara imi placea de unu nah si lui ii placea de alta care zice ca ii oribil si mai o fata ii placea de el si de inca un baiat na
el stia ca eu il plac, ca fata aiaia il placea si pe el si mai stia si ca fata de care ii placea nu-l place
am incercat toti sa'i bagam impreuna si a in scurt timp l-a placut
erau fericiti
fata aia de care ii placea si de el si de alt baiat a reusit sa se bage cu celalalt
arau fericiti toti 4
insa fata i'a dat verde dintr'un motiv ca cica vara lui ea spus ca el vrea sa se bage cu fata aia pe care il placea si sa'i desparta pe ce'i doi (acest zvon nu a fost confirmat, poate sa nu fie adevarat) ei s'au despartit si in scurt timp si celalat cuplu format din fata care ii placea si de baitul cu care o fost si de celalalt... baiatul vrea sa se bage cu fata pe care o placea dar ea acum nu'i mai place de el doar de tipul de care s'o despartit... si nimic nu se stie
cea ce vreau sa zic ca tipul ala ii placea un pic si de mine mi-a recunoscut dar nu a fost sa fim impreuna
ideea e ca baitul acela pe care il placi chiar daca va fi cu pr ta care nu-l baga in seama nu va fi iubire poate doar interes asa ca nu stie ca tu esti langa el
app imi place de tine si as vrea sa-ti zic totul pe mess e mai bine pentru mine da'mi add la id meu: miruna_mirunitza13 vorbim acolo si iti explic mai multe