Pai da. Nu pot spune ca ma atrage fizic, ca e si mai grasut putin. Deci nu cred ca este o atractie de`aia trecatoare. Imi place el ca om, sinceritatea lui, bunatatea, cunostintele,,, e ceva acolo inauntru care imi place mult la el si chiar cred ca ne-am potrivi.
L`am auzit de cateva ori cantand in biserica la slujbe si parca simteam ca ma ridic de la pamant de fericire,,, nu stiu sa spun exact ce am simtit atunci.
Ce inseamna mai precis pentru tine "prieteni sa szic asa, destuld e apropiati"? Adica, ai avut sex cu ei?
Pentru ca, pentru un preot, chiar si unul in devenire, virginitatea sotiei lui conteaza enorm si nu cred ca ar accepta sa afle ca nu mai esti.
Depinde de el. Eu stiu preotese care umbla cu blugi rupti...
Depinde de el daca te vrea sau nu in "conditiile" spuse de tine.
De principiu, nu e treaba lui cati parteneri ai avut. Sincer...
Asta trebuie să îl intrebi pe el. Cu siguranţă nu toţi preoţii se căsătoresc cu virgine. Spune-i că tu ti-ai început viaţa sexuală, fără a preciza însă numărul partenerilor din trecut... El e singurul care poate decide dacă poate trece sau nu peste acest aspect.
Si daca ma intreaba? Ce`i zic?
Ai 19 ani si deja te gândești sa devii "femeie de casa"pentru ca cel pe care il placi vrea sa devină preot? Ai sa regreți
De ce crezi ca am sa regret? Te rog mai multe detalii.
E doar parerea mea.Ai zis mai sus ca nu te atrage fizic, dar ca are ceva aparte.Merita sa te schimbi pentru acel ceva? Plus ca e si varsta. Poate ai sa te razgandesti.
Pai cred ca fizicul nu conteaza foarte mult. Adica degeaba arati ca Brad Pitt daca pentru mine esti doar o bucata de carne, fara sentiment.
Nu stiu ce sa zic dar de cand ne-am cunoscut parca nu mai am liniste,,, ceva s-a schimbat in mine cum n`am mai patit pana acum.
Eu te cred ca iti place cum canta,si eu cand merg la biserica si aud cantecele alea,ma simt altfel,dar gandeste-te ca tu trebuie sa te dai dupa el, daca vrei sa fii cu el, adica rugaciuni multe, post, si alte chestii.Va trebui sa traiesti in evlavie, sa stii biblia, sa stii versete, pentru ca el asta iti va cere, pretentiile astea le va avea de la tine.Crezi ca asta iti doresti?