| erika_1698 a întrebat:

am si eu o intrebare, in august m-am jucat putin cu prietenul meu, adica a incercat sa ma f**a in fundbig grinlaughing) si mie imi curgea un lichid deci sunt sanse sa fiu gravida, ps: sunt inca virgina!

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Virgina esti pana la primul contact sexual, de orice fel ar fi el. Din momentul in care ai inghitit poola pe sub coada, nu mai esti virgina papushe. Si tu ori faci misto, ori esti proasta cu craci. Cum draculsa ramai gravida? ca doar nu ai ovare in coor. Exista doar posibilitatea ca sperma sa se scurga in peezda. Apropo... daca lichidul ala iti curgea din coor, poate erai deranjata la stomac. laughing

| DenisaAbdn a răspuns:

Vai de capul tau. Chiar daca citesc des postari de genul asta, tot nu imi vine sa cred cat de... tufe sunteti unele dintre voi. Esti virgina, pe dracu.

| EuOO a răspuns:

Se numeşte sex anal, dacă vrei o denumire să zicem "mai frumoasă". Nu poţi rămâne gravidă aşa, stai liniştită. Înainte de a face un pas de genul, informează-te până nu va fi prea târziu. Nu cred că dura mai mult de o jumătate de oră să citeşti riscurile sexului anal.

| Casandra a răspuns:

Virgina=neatinsa,neprihanit,nevinovat,inocent.Fata...nu mai poti spune ca esti virgina si nu te teme k n-ai km sa ramai gravida...

| clauphotograph a răspuns:

Nu ai cum sa ramai gravida daca a fost in fund si 2cred ca te manca rau de tot pana mea ai grija sa nu regreti u dupa aia de faptele astea acum funs maine oral poimaine misionar si dupa aia cu burta la soare

| cevacumva a răspuns:

Daca a fost in fund n-ai cum sa ramai...zic eu apoi nu stiu, da totusi e stupida chestia asta

| micelnic a răspuns:

De unde iti curgea "un lichid"?