| karlutza a întrebat:

Buna am si eu o intrebare in data de 8 am facut un chiuretaj m-a durut ingrozitorsad atat sufletul cat si chiuretajul in sine, am sangerat cativa stropi in ziua aia si sa oprit, in a 3 zi am avut niste dureri de burta ca niste junghiuri, iar in a 4 zi stand la masa am simtit ca si cand mi'as fi dat drumul pe mine o senzatie tare ciudata un lichid un fel de APA DAR MARONIE si asa o tin de 4 zile nu pot sa'mi dau seama dr mi-a spus dupa chiuretaj ca e normal ca sa se opreasca sangerarea sa simt niste contractii si sa reinceapa dupa cateva zile dar nu e o sangerare e doar un lichid foarte subtire ma voi duce zilele astea la un control din nou dar astept si alte pareri sau cine a mai patit asa pls...sunt foarte ingrijorata sad

6 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

raised eyebrows si de ce intrebi aici in loc sa mergi la doctor? esti inconstienta.

| ThePunisher a răspuns:

Altadata pui prezervativul! Stiu multe cazuri in care o femeie a facut un avort, doua, zece, si apoi cand a vrut sa faca un copil, nu a mai putut. Deci din punct de vedere medical nu e recomandat sa faci avort asa, una doua. Nici din punct de vedere religios, nici din punct de vedere uman! Sa nu mai faci asta niciodata, ca nu e bine sad.

| SociallyDepressed a răspuns:

E mai bine sa faci avort decat sa cumperi un prezervativ.
Du-te si tu la medic nu mai pierde vremea la calculator!

| Deealovestpu a răspuns:

Bunasad! s-ar putea cand ai facut chiuretajul sa fi ramas parti din copil in tine x_x...da stiu suna aiurea dar cunosc pe o tantii care a patit asta din cauza cretinatatii doctorului care a "ajutat-o". Succes

| SerenaCRK a răspuns:

Mergi la medic, cat mai repede.Ai fost inconstienta, cand ai ales sa faci asta.Presupun ca iti asumi durerea 'psihica' si faptul ca e posibil sa nu mai poti avea copii cand ii vei dori|? Du-te la medic cat mai repede!

| PuFaRiNaIsThEoNe a răspuns:

Buna, as vrea sa-ti aflu povestea de ce ai facut chiretaj daca vrei sa vorbesti cu mine iti dau id meu pe privat :*