| cristinuca05 a întrebat:

am si eu o intrebare in legatura cu trucarea unei poze.deci vreau sa pun fata mea in locul altei fete din alta poza.deci sa ramana tot la fel doar sa pun fizionomia mea in locul altei fete.sunt sigura ca o sa spuneti de photoshop. dar cum se face mai exact ca nu imi iese:cryingcel mai pe inteles raspuns fundita.multumeesc(scuze categoria)

4 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

De ce? esti urata? sau ai corpul urat? wow

| Nicoleta a răspuns:

Asta numai in photoshop o poti face.
Pentru asta trebuie sa ceri ajutorul unei persoane care chiar se pricepe la programul asta.

| chibiusa a răspuns:

Mai bine rogi pe cineva care se pricepe bine de tot ca e mai complicat.
trebuie sa stii sa selectezi la perfectie, sa folosesti liquify, sa tii cont de luminozitate, tonurile culorilor, uneori trebuie chiar sa pictezi putin peste, si sa faci o gramada de ajustari.
ca sa-ti iasa bine o asemenea lucrare, trebuie sa gasesti o persoana care sa aiba cunostinte cel putin peste medie in materie de manip plus vreo ora la dispozitie (se tine cont si de rezolutiile pozelor respective).

pe scurt: daca nu te pricepi foarte bine nu te baga la asemenea chestii ca or sa-ti iasa prost, mai bine rogi un prieten.

pa pa

| jeek0 a răspuns:

Poti face dar daca nu stii sa lucrezi sigur nu iti iese de la inceput. incearca la o persoana care se pricepe si are timp (si eu ma pricep dar nu prea am timp) si sigur te va ajuta. fiecare caz in parte e diferit. trebuie schimbate multe ca sa se imbine exact cele doua poze. inclusiv trebuie tinut cont ca pozele sa fie cat mai compatibile ca rezolutie si pozitie