| maricia a întrebat:

Buna am si eu o intrebare.in luna ianuarie ep 29 am nascut pe 17 martie mi-a venit menstruatia doctora mia recomandat anticonceptionale yaz sa iau.am luat din prima zi e menstruatie adica de pe 17 martie.am luat cele 24 pastile roz am inceput sa iau si din cele albe placebo la al doila comprimat alb am avut o scurgere maronie care a durat ff putin.am continuat as iau si celelalte comprimate albe dupa care am inceput o noua folie de yaz cu comprimate roz.in ideea ac imi va aparea menstruatia.sunt la al cincilea comprimat roz si menstruatia nu a aparut.sotul meu vine din voiaj la sf luni ce pot face? e normal ca nu mi-a venit menstruatia voi fi protejata daca vine sotul meu avand in vedere ca eu iau in continuare pastile? va rog un raspuns.va multumesc

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Acea mica sangerare maro a fost menstruatia. Ea vine intotdeauna in timpul pastilelor placebo. Intotdeauna in prima luna de anticonceptionale (daca le tolerezi bine) menstra este foarte scurta si foarte redusa cantitativ. Esti protejata, poti face sex. La urmatoarele pastile albe, menstra va fi ceva mai normala (dar tot scurta si in cantitate mica). Daca te ajuta cu ceva: cat luam contarceptive aveam menstra 3 zile, cateva picaturi pe zi. Acum, cand nu iau, am 7 zile si folosesc peste 3 pachete de absorbante (adica peste 30).

| maricia explică:

Multumesc brigaela parca m-am mai linistit.mentionez ca sangerarea maro m-a tinut cateva ore. deci pot sta linistita ca daca vine sotul meu ac acasa nu se intampla nimic, ca deja piticul nostru are 3luni si ne gandim sa ii facem o surioara sau un fratior peste vreo 3 ani.iti multumesc ff mult pentru rasp deci sa iau in continuare pastilele ca sunt protejata te pup o zi frumosa