Asa mică esti 17 ani si deja faci sex? Nu e ok ca ti ai inceput viata sexuala asa devreme, trebuia sa astepti macar sa faci 18 ani sau era cel mai bine sa faci sex după ce te casatoresti, stai linistita e ok si cum ai scris sex in vagin ca acolo se face de obicei, mai sunt dezaxati care fac sex anal cu partenerele lor dar ăia sunt bolnavi la cap, multa sanatate mergi la medicul ginecolog sa te consulte sa ti faca o ecografie sa vada starea ovarelor sa-ti dea un tratament, ca daca amîni vizita la medic poti ajunge prea tîrziu cand va trebuii sa te opereze.
Multumesc pentru funda, multa sanatate iti doresc si o seara frumoasa sa ai.
Mulțumesc, asemenea!
Depinde.
Exista și lichidul preejaculator care nu poate fi controlată, însă prezenta spermatozoizilor în acest lichid este scăzută sau absenta …(depinde de fiecare) deci exista și cazuri in care o femeie a rămas gravida dar bărbatul nu a ejaculat in ea (puține dar exista)
Lichidul preejaculator este eliminat in timpul excitării, a masturbării sau în actul sexual înainte ca bărbatul sa ejaculeze sperma.
Am înțeles! deci exista șanse datorita acelui lichid. dar știți cumva dc ma dor ovarele? este datorita hormonilor? ma gândesc ca dacă era sarcina nu m ar fi durut acolo imediat, la 4 zile
Durerea ovarelor nu are legatura cu hormonii, are legatura cu chisturile ai ovare polichistice
și poate aduce la întârzierea ciclului?
Da,este posibil dar minime șanse.
Nu are legătura durerea ovarelor…
Te dor din cauza infecție urinare sau poate fi un chist ovarian în dezvoltare.
Mergi la un ginecolog iubita…
Întârzierea ciclului menstrual poate fi și din cauza unui chist sau a unei Infecții.
Întîrzîierea ciclului este de la o dereglare hormonala sau o infectie in cazul tau ovarele, nu de la sex daca ai spus ca nu a avutloc ejacularea nu ai cum sa fi nici insarcinata, deci trebuie urgent sa ajungi maine la medicul de familie sau luni, sa i ceri trimitere la ginecolog si marti sa fi in cabinetul medicului ginecolog, mergi cu mama ta la medic deoarece esti minora nu te va primii fara un adult care sa te insoteasca, sa ai cardul de sanatate si buletinul tau cu tine. Mult succes si asteptam sa ne scrii sa ne spui cum a decurs vizita la medic.
Mulțumesc mult! voi reveni cu mesaj!
Poate fi infecție sau un chist ovarian.
Poate și din cauza asta îți întârzie menstruația
Consulta un medic
îmi cer scuze ca am scris greșit. nu a fost ceva planificat ca sa ma documentez de dinainte așa detaliat, așa a fost sa se întâmple. și m-am referit ca mai exista sexul anal, de aceea am zis sa specific de vagin. am 17 ani.
Mulțumesc frumos!
Asa mică esti 17 ani si deja faci sex? Nu e ok ca ti ai inceput viata sexuala asa devreme, trebuia sa astepti macar sa faci 18 ani sau era cel mai bine sa faci sex după ce te casatoresti, stai linistita e ok si cum ai scris sex in vagin ca acolo se face de obicei, mai sunt dezaxati care fac sex anal cu partenerele lor dar ăia sunt bolnavi la cap, multa sanatate mergi la medicul ginecolog sa te consulte sa ti faca o ecografie sa vada starea ovarelor sa-ti dea un tratament, ca daca amîni vizita la medic poti ajunge prea tîrziu cand va trebuii sa te opereze.
Mario1996 întreabă: