"Simti" ca ai nevoie si de contact fizic?! Pai pana acum nu v-ati atins, mangaiat, sarutat?!
Cel mai indicat ar fi sa facet- pana cel putin dupa bac! - Petting, care va poate oferi toata gama de senzatii specifice, inclusiv orgasmul!
E pueril sa vrei direct penetrarea! - nu aveti / nu puteti avea! - nici o "garantie" ca veti trai ceva nemaipomenit, din pacate!
Daca nu veti evolua firesc, dinspre Petting spre sexul clasic, aveti mari sanse de disfunctii sexuale mai tarziu!
Cu siguranta...dar uneori simt nevoia de ceva mai mult decat mangaieri.
Am trecut la petting acum o luna si continuam...acum simt nevoia de ceva mai mult...
Bună!
Din moment ce ne ÎNTREBI pe noi, înseamnă că ( încă ) NU eşti pregătită - fără supărare!
Dacă erai pregătită, atunci NU te-ar mai fi interesat părerea altora...
Toate cele bune.
Lozinca este clasica: " eu te respect, te iubesc si te astept pana vei fi tu pregatita". Iat tu te-ai pregatit. Nu uita insa ca baiatul propune, fata accepta sau nu, dar trebuie sa fii si pregatita pentru a plange, pentru ca orice relatia are si un sfarsit.
Esti foarte pregatita insa se pare ca sexul este ceva cam strain pentru tine aia e tot.Pregatirea nu necesita nu stiu ce chestii.Cind simti si daca simti faci ceti place.Si daca tu ai venit aici sa intrebi pe altii ce sa faci este clar cum am spus nu simti sa faci sex si asta este o problema, sau va fi pe parcursulvietii tale.Va trebui sa iti gasesti un partener ca si tine sa simta cam la fel, adica mai deloc sa faca sex, poate asa din an in paste.Ai mai spus ceva canu ai intretinut relatii intime deoarece esti inca virgina, te citez.Dar relatiile intime se intretin cind? Cu alte cuvinte sa inteleg ca nu vei face sex never? Pt ca vei fi virgina sau cum ce ai vrut sa spui? Odata si odata tot trebuie sa faci sex chiar virgina fiind ca doar nu te-ai nascut nevirgina.Acum cit timp trebuie sa treaca pina cind doi oameni sa faca sex, asta depinde de cei doi.Pt unia pot trece si 2 ani, pentru altii si 2 zile si asa mai departe, depinde de ce simt cei doi. Daca ea vrea sa faca sex si dupa o zi sau dupa o saptamana tipul nu prea are ce face, nu se poate opune asa ca trebuie sa faci ceea ce simti si cind simti.Bafta si sper saiti vina poftele, pentru ca de obicei poftele vin dupa ce iti incepi viata sexuala.Eu zic ca e timpul sa treci la actiune si sa nu mai vorbesti atit. Spor la treaba.
Am spus ca am o relatie, insa nu am ajuns la stagiul relatiilor intime deoarece sunt virgina. Nu am zis ca ma feresc de lucrul asta. Sunt constienta ca o data si o data se intampla.
Insa el nu mi-a cerut asta deoarece stia ca nu am mai facut-o pana acum si imi respecta decizia de a omite acest lucru din activitatile noastre...cel putin pana acum
Nu exista o perioada anume dupa care e bine sa faci dragoste cu prietenul. E ok si dupa 2 luni si dupa 2 ani, ideea e sa fiti pregatiti amandoi pentru asta. Daca tu simti ca e ok si ca nu o sa regreti da-i inainte. Dar nu uita de prezervativ si de lubrifiant! Bafta!
Daca te simti pregatita si daca tu crezi ca este persoana in care poti avea deplina incredere si ca te iubeste cu adevarat ai putea face acest lucru, dar mare grija ca sa nu iti para rau dupa.Succes!