Păi, depinde, dacă eu o plac pe ea în vreun fel, dacă o cunosc, dacă îmi place cum gândeşte, etc. etc.
Dacă există un motiv pentru care s-o plac atunci mi s-ar părea uşor amuzant însă aş continua cu o discuţie calmă.
Dacă nu, aş face mişto de ea, mult mişto
Calea de mijloc nu exista la tine? Sau dusa, sau spectaculoasa?E ceva absolut normal.Mai ales daca il "cunosti" si va vedeti din cand in cand, chiar daca nu vorbiti. Daca il vezi pentru prima oara e un pic spectaculos.
La inceput cand mi se intampla, ma uitam in spatele meu sa vad daca nu saluta pe altcineva.
Dar cu timpul m-am obisnuit. E adevarat ca erau italience, nu romance(ele nu stiu cum sa ascunda mai bine). Dar nu trebuie neaparat sa spui "te plac", e suficient sa arati si sa intri in vorba.Sau sa saluti si sa ceri numarul de telefon de la o prietena de a lui. Ea o sa-l intrebe daca sa ti-l dea si asa urmeaza restul (sau nu
). Dar cel mai bine e sa fii cat mai "activa" si explicita.Si daca ai curaj sa faci asta te diferentiezi de foarte multe si o sa fii intr-o categorie lipsita practic de concurenta, desi s-au mai schimbat si la noi lucrurile.
Daca ar fi asa, e de apreciat ca e o fata care stie ceea ce vrea si e hotarata, lucru care il gasesti foarte greu la fete. Sa fiu confruntat cu o asa situatie, as zambi, i-as spune sa ma sarute daca e ok si se descurca atunci continuam cu o conversatie lunga si spumanta pe parcursul unui pachet de tigari si o ticla de suc si daca va ezita sa ma sarute as lua eu initiativa sa o impursionez sa ajungem tot la pachetul de tigari si sticla de suc
Nu as reactiona urat, din contra as incerca sa intru in vorba cu ea, poate chiar sa stabilim o intanire. Cu siguranta pana sa plece as pupao pe obraz. Asta doar in cazul in care nu am prietena/iubita/nevasta...
Eu unu as incepe sa pun intrebari dar atunci pe moment as inrosi la fata sigur si nu stiu daca este o fata pe care o cunosc si am aceleasi sentimente pentru ea da daca nu, nu ii voi da sperante si voi anula totul foarte subtil
Pai daca nu o cunosc o intreb: Ce ai baut? daca o cunosc si o plac zic : Si eu.
Depinde cine ar fi . Am patit sa mi se spuna asa direct dar nu-mi placeau tipele asa ca am refuzat frumos, fara prea mult scandal si fara s-o fac sa se simta prost. In schimb cand mi-a placut de tipa respectiva lucrurile au decurs bine
. Depinde de baiat acum, o sa vezi raspunsuri diferite aici.
anonim_4396 întreabă: