Tulpina care da infectia genitala cu herpes difera de cea care da infectia orala, dar nu e imposibil sa faci leiuni pe pielea din jurul organelor genitala, daca nu respect reguli minime. Adica, in timp ce ai leziuni la gura, nu saruti pe nimeni, nu faci sex oral si nu imparti pahare, farfurii, tacamuri fara a le spala.
Nu nu poate acum cateva zile mi-a aparut si mie prima data inainte sa apara asa zisa crusta a herpesului apar acele vezicule pline cu lichid care nu trebuiesc sparte...presupun ca tu pe acelea le-ai spart...sa raspund si la intrebare>>>asa deci herpesul genital se ia doar dupa un raport sexual s daca unul dintre parteneri are herpes... daca nu ai intretnut relatii sau daca ai intretinut si partenerul tau a fost sanatos nu ai herpes genital...stiai linistita dar daca totusi ce ti-a aparut la gura nu este herpes consulta un medic dermatolog cu toate ca eu cred ca este herpes... te pwpacesc dolche si sper ca te-am ajutat
Vezi ce patesti daca nu folosesti prezervativul!? eu ti'am zis sa nu mai fi atat de curioasa. ))