Depinde de organism... dar daca zici ca el nu si-a dat drumul in tine. de exemplu eu am o relatie de un an si ceva si nu o facem protejat niciodata. si nu am avut niciodata probleme. cand imi intarzia imi intarzia din cauza la raceala. o luna nu mi-a venit pe urma mi-a venit de 2 ori in aceeasi luna. si pe urma mia veit normal. raceala poate face multe.
mai fa teste..si daca iti iese unu negativ si unu pozitiv du-te la un control sa fi sigura. dar cred ca e raceala:*
Ceva nu e in regula in povestea ta.
Daca ultimul ciclu ti-a venit in 13 aprilie, cum il astepti in 25 aprilie iarasi?
Daca e o greseala si a fost pe 13 martie,te rog sa te prezinti la medic.
Ai ciclul neregulat cum spui,testul de sarcina ti-a iesit negativ,posibil sa ai o raceala la ovare pe care sa nu o intelegi sau o dereglare hormonala,de la oboseala,stres,dieta sau tratament medicamentos.
Ar mai fi,de asemenea,important de stiut si data in care a avut loc contactul sexual,pentru ca,daca intamplator erai la ovulatie, atunci lichidul lui preejaculator poate sa transporte spermatozoizi sanatosi, vioi si viabili!
Deci, un consult la medicul ginecolog e singura solutie, supozitiile si nesiguranta se vor sfarsi pe loc!
Pe mine ma paste o curiozitate asa intens, de zici ca-i feminina.
Cum adica esti f atenta cand scoate? Mah, in ziua de azi, lumea nici dragoste/sex nu stie sa mai faca! In loc sa traiesti clipele alea intens, tu esti concentrata pe altceva, si cu frica-n san! La 24 de ani, ar fi trebuit, zic eu, sa fii macar informata despre aceste lucruri, iar daca nu esti, recomandat si normal ar fi sa folosesti metodele de protectie, ori tu, ori partenerul.
Ca sa-ti rezum replica mea: nu se poate si cu aia-n fund, si cu sufletul in rai.
Cu placere. Byye.
Du-tela ginecolog in cel mai scurt timp posibil. Eu am avut doua prietene care aveau ciclu neregulat din cauza ovarului polichistic. Du-te la control si doctorul iti va spune ce e de facut.
Mai faci un test, e bine sa faci macar 2 la perioade de 1 saptamana intre ele ca sa fii mai sigura, poate fi o raceala ceva, nu inteleg de ce nu il ai regulat daca intretii raporturi sexuale, ca din cite stiu eu cind faci sex ti se regleaza si ciclul.
Poate e o raceala si iti intarzie. dar da este si posibil sa fi insarcinata.
Recunosc, sint si putin racita de vreo saptamana si ceva (imi curge nasul si tusesc) si iau medicanente, dar chiar atat de mult sa imi intarzie din cauza unei usoare raceli?
Depinde de organism... dar daca zici ca el nu si-a dat drumul in tine. de exemplu eu am o relatie de un an si ceva si nu o facem protejat niciodata. si nu am avut niciodata probleme. cand imi intarzia imi intarzia din cauza la raceala. o luna nu mi-a venit pe urma mi-a venit de 2 ori in aceeasi luna. si pe urma mia veit normal. raceala poate face multe.
mai fa teste..si daca iti iese unu negativ si unu pozitiv du-te la un control sa fi sigura. dar cred ca e raceala:*
Cam aceeasi problema am avut`o si eu luna asta..trebuia sa`mi vina de 15 si mi-a venit pe 23..pe 20 am facut un test de sarcina care a iesit negativ...eu am avut o dereglare(nu am facut nimic de ceva vreme) si eram putin racita.mai fa un test de sarcina (de preferat dimineata).