(Mai inainte de toate puteti sa ma-njurati tot cei care nu-mi impartasesc opinia ca putin imi pasa-din moment ce am dreptate)
Si acum raspunsul: vrea sa avorteze? Dar p... i-a placut? Lasa ca asa merita. Las-o sa faca ce vrea, ca doar n-ai stat tu la fundu ei si i-ai zis s-o faca. Sunt constient ca o sa am si eu copii intr-o buna zi, dar daca as auzi astfel de lucruri despre ei i-as omori cu bataia. S-au inventat naiba prezervativele si pastilele de a doua zi. Nu te condamna nimeni sa nu experimentezi sexul, dar fa-o naiba cu cap ca nu e o joaca. Si eu am facut lucruri pe care le regret acum, dar macar am constientizat gravitatea situatiei si am riscat pe propria raspundere.
Multumesc frumos pentru sfaturi sper sa o conving! Da problema e ca parintii cu stiu si cu ala nu are nici un contact a fost doar o aventura si ala e plecat in strainatate acuma din cate am auzit eu ii sunt alaturi si o ajut cat pot dar aici e decizia ei aveti dreptate :*
Da asa ai dreptate numai ca vezi u imi este cea mai buna prietena trebuie sa o ajut cumva nici eu nu sunt de acord dar la urma urmei e decizia ei
nu eu am scris articolul,si daca citesti bine acolo, este real, nu cred ca cineva ar inventa asa ceva, dar crezi ce vrei, nici nu am sa incerc sa te fac sa ma crezi!