| LLL5555 a întrebat:

Am si eu o intrebare. La copii in special la fete sanii pot creste pe rand? Am o prietena care are un san mai mare si unul mai mic (dar e norocoasa ca se vede doar dintr-o parte).
Tin sa precizes ca amandoua avem 10 aproape 11 ani.
Si mie au inceput sa imi creasca deoarece sunt deja 2 zile de cand ma dor. Pot observa ca sau marit putin. Spuneti-mi cam in cat timp ar putea imi creasca sanii incat sa se observe bine. (Nu zic sa fie mari adica foarte mari ci sa se observe cand ma imbrac cu un tricou sau ceva mai stramt). Vreau raspuns serios. Dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| YouandI a răspuns:

Draga mea, sânii cresc în timp, adică ani, nu te aștepta ca în 2 zile sa îți crească și gata.
Iar sânii nu o sa fie egali, o sa fie o diferență la ei, dar nu te speria, nu e asa vizibila... Adică nu o sa ai vreo problema cu asta, la vârsta pe care o aveți voi nici nu sunteți dezvoltate, asa ca aveți grija de voi și de corpul vostru, nu trebuie sa arătați ca în reviste sau cum visează societatea asta cu sânii mari etc... Încercați să vă trăiți copilăria, ca de chestii de oameni mari o sa aveți timp o viata întreaga.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Majoritatea oamenilor au organele pereche (sâni, urechi, ochi etc.) inegale. Diferă dor gradul acestei asimetrii, în general fiind aproape invizibilă. Desigur, sunt și excepții, dar rareori sunt cazuri de diferențe foarte mari.

| Utilizatornew25 a răspuns (pentru mihai69):

Bună, oamenii toți au organele pereche asimetrice într-adevăr, dar nu toate sunt inegale, urechile cresc în același timp și sunt egale, deoarece nu exista două persoane cu aceleași urechi sunt unice, doar una puțin mai jos ca cealaltă adică asimetrice, ochii putem spune că sunt inegali din punct de vedere al diametrului, deoarece o parte din musculatură cum este mai dezvoltată, apasă puțin pe unul dintre globii oculari, dar ca și lungime sunt egali, iar sânii femeilor da, sunt egali la naștere dar se definitivează inegali și așa rămân.