Nu prea sunt sanse deoarece postinor2 distruge toti spermatozoizi! m-am consultat si cu mama mea care a fost doctorita ca sa iti raspund. funda?
Postinor 2 nu este 100% sigur. Insa daca ai fost la ginecolog si ti l-a prescris in urma unui consult, riscul de sarcina este mic.
Daca ai luat cele 2 pastile de postinor conform instructiunilor din cutie ar trebui sa nu fie pericol. In ce perioada a ciclului erai? Conteaza enorm asta. Daca erai in perioada nefertila, aproape canici nu mai trebuia sa iei postinor. DAR: MARE ATENTIE, POSTINOR NU ESTE O BOMBOANA! Contacte sexuale poti avea zilnic, asta nu inseamna ca iei mereu postinor. Folositi protectie mai bine.
Bună.
Mare grijă, nu se pot administra decât cel mult de două ori pe an, este o pilulă de urgență.
Șansele sunt 0, 01%. Stai liniștită, sunt dozări hormonale puternice.
Pa, pa.
Da, exista sanse mereu sa raami insarcinata. Fie daca contactul sexual a fost protejat, fie ca a fost neprotejat. Sanse sunt mereu, mai mici sau mai mari. Ce pot sa-ti spun, am intalnit un caz la fel, la o prietena de-a mea, si a luat pastila de a doua zi [postinor ] si, cu toate astea, a ramas insarcinata. Cel mai bine ar fi sa te duci peste cateva zile la un ginecolog sa te consulte. Nu stiu ce sa-ti zic, dar asta ar fi cel mai bine pentru tine. Repet, pastila de a 2 zi nu este 100% sigura. Este normal, ca la oricine te duci, si pe oricine ai intrebare ar spune ca domne daca ai luat pastila de a 2 zi, stai fara griji. Dar, nu e asa. Cazul colegei mele, este foarte clar. Cu tot cu pastila aceasta a ramas insarcinata.
Aaa. si ai grija cu pastilele de a 2 a zi, deoarece sunt foarte periculoare. Din cate stiu, poti lua vreo 2 pe an.
Ai grija de tine!
Te pup!