| antonia123456789 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare.ma tot framanta daca mi am introdus un deget in vagin inseamna ca mi am rupt himenul? sau m am dezvirginat?

15 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Esti inca virgina. Dar poti rupe himenul cu degetele, ramai pe langa intrare daca vrei sa te joci. Si daca iti rupeai himenul simteai.

| Азбука a răspuns:

Ti l-ai fi rupt doar daca iti introduceai un deget si in nas, in acelasi timp, pentru ca se crea presiune, creierasul tau n-ar mai fi putut fi oxigenat, si se producea o explozie.

| liviu42 a răspuns:

Depinde cat de mult si cat de gros este degetul. Si daca ti-a curs sange.

| Noreasontosimle a răspuns:

Nu ai patit nimic, stai linistita...

| Kristtine a răspuns:

Doamne fato eşti disperată.

| NuExista a răspuns:

Waaaiiiiiiiiii *********************************************

deci. daca ti'a curs sange,da se poate sa'l fi rupt. daca nu ai simtit durere si nici sange nu a curs, stai linistita.
Si nu te poti dezvirgina decat in momentul cand ai contact sexual, cu un baiat. Poti ''sa-ti bagi degetul in vagin'' de cate ori vrei.tot virgina ramai pana cand faci dragostebatting eyelashes cu un baiat.

| Annd a răspuns:

Cine te-a pus sa iti bagi degetul in vagin? termina cu tampeniile, si du-te la un medic ginecolog!winking si da-mi funda happy

| Deeviiil a răspuns:

Nu stai linistitahappy nu te`ai dezvirginat.ca sa te dezvirginezi trebuie sa intretii relatii sexuale cu un baiat.ca ti-ai introdus degetu` inseamna ca te`ai masturbat si sunt slabe sanse sa ti se rupa himenu.sa nu exagerezi doarwinking

| love4u_2128 a răspuns:

Nu te-ai dezvirginat.depinde cat de adanc l-ai introdus dar de obicei nu te dezvirginezi asa usor numai daca ti-ai bagat degetul.

| Arh123 a răspuns:

Buna! Ma nu ai patit nimic! te dezvirginezi atunci cand faci sex!

| loveyouforever a răspuns:

Nu te-ai dezvirginat.numai cand ai un contact sexual cu o persoana de sex opus si el isi baga *** in tine si curge sange atunci te dezvirginezi...prin alte feluri nu poti

funda?:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atat de nerabdatoare...

| Nimphetamine a răspuns:

Da.daca ti-ai bagat degetul in vagin inseamna ca te-ai dezvirginat deoarece imagineaza-ti ca degetul e de fapt o p**a care intra in p***a.inseamna ca fata aia e dezvirginata.deci de te-ai dezvirginat

| Ebbieișăn a răspuns:

Nu ți s-a întâmplat nimic. rolling on the floor)

| antonia123456789 explică:

Nu mai fiti rai pentru ca eu sunt disperata.mi l am introdus putin si totusi am un deget subtire.imi garantati ca nu m am dezvirginat sau nu mi am rupt himenul?