Buna! Si pe mine prima data m-a durut ingrozitor, la fel cum zici tu imi venea sa plang de durere... Si chiar si a dua si atreia oara m-a durut dar nu asa de tare...
Dar acum cand fac cu prietenul meu dragoste simt placere, si mereu simt nevoia sa o fac
Chiar daca o sa te doara incearca... dupa aceea o sa-ti vina sa urli de placere nu de durere
Buna
e normal sa doara, iar daca varsta este micuta, doare si mai mult, la inceput simti durerea si nu e loc de placere..asta vine mai tarziu.dar daca ai zice ce varsta ai, raspunsurile ar fi mai ample.
O zi buna
Probabil esti foarte micuta si tu nu esti pregatita.
Se prea poate sa nu fii relaxanta, iar actul sexual s-a produs fara preludiu.
E de preferat si recomandat sa cel putin 17 ani si jumatate pentru sex.Atunci eu cred ca vei fi mult mai pregatita si relaxatata.
Daca ai sub 17 ani, e bine sa mai astepti, sa te mai coci putin. Referitor la intrebarea ta, raspunsul meu este ca doare. Si nu doar prima oara, ci si la urmatoarele 4-5 partide. Vaginul tau inca nu este elastic si, ca orice muschi nefolosit, are nevoie de antrenament. Iar asta dureaza. Esti sigura ca asta e ce-ti doresti? Sa stii ca una-i pettingul, si alta-i actul sexual. S-ar putea sa ai o mica deceptie. Daca prin masturbare, ajungi usor la orgasm, nu la fel e si cand faci sex. Daca baiatul n-are experienta n-o sa-ti prea placa. Si-n plus o sa ai bataie de cap si cu metodele de contraceptie, posibile BTS-uri etc.
Te doare pentru ca ti s-a rupt himenul. Logic Daca habar n-ai nimic despre sex, de ce te-ai mai apucat?!