| Lorelei_8102 a întrebat:

Buna happy am si eu o intrebare mai banala de felul ei probabil de multe ori ati mai vazut acest tip... dar ma rog fie. am facut cunostinta cu un baiat prieten comun cu cel mai bun prieten si primele zile el dadea semne ca m-ar placea sau ceva de genul, dar dupa ceva zile parca ma eschiva nu mai stiu, dar el chiar mi-a placut, e si destept si dragut dar nu inteleg de ce evitarea asta, parca nu am facut nimic... nu cred sa-l suparat, in fine cum sa procedez? ok stiu rolling on the floor probabil ati vazut de mii de ori astfel de intrebari dar cica suntem o familie, nu?
mersi anticipat de raspunsuri :*

Răspuns Câştigător
| Allexis a răspuns:

Poate se eschiveaza pentru ca si prietenul tau cel mai bun te place. Probabil prietenul tau cel mai bun nu ti-a zis ca te place si ca vrea sa ii fii mai mult decat prietena, dar i-a zis amicului sau ca te place, iar amicul se fereste de tine ca sa ii lase lui "cale libera". Varianta 2 e ca baiatul se eschiveaza pentru ca i-a zis cineva ceva de rau despre tine. Varianta 3 e ca se eschiveaza pentru ca a simtit ca-l placi si nu simte si el acelasi lucru.

3 răspunsuri:
| carabinierr a răspuns:

Pai aia e ma, ca nu i-ai facut nimic
Fa-i ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bre, de ce nu-ti iei inima-n dinti si vorbesti cu el, ba fratele meu, mie imi place de tine, tu simti ceva pentru mine ori ba? sa stiu sa nu ma mai amarasc degeaba si sa-mi iau gindul de la tine! ce mare smecherie? tragi aer in piept si vorbesti cu el ca pate o fi timid

| BonneLess a răspuns:

Probabil si prietenului tau cel mai bun ii place de tine si dac a vazut ca si celuilalt ii placi, ii spune tot felul de chestii desprer tine ca baiatul respectiv sa nu te mai placa si usor-usor sa se indeparteze de tine.kisswinking