| Anonim107090 a întrebat:

Bună! Am și eu o întrebare mai complicată,as prefera răspunsuri de la fete
Vorbesc cu o fată,ne cunoaștem de când eram mici,fiind din același oraș și am făcut școala împreună in aceiași clasă,după terminarea ei am luat o fiecare pe drumuri separate
Acum recent am inceput să vorbesc cu ea chestii legate de sex,am vorbit despre aventurile noastre ne-am spus cam totul fără nici o problema
I-am bătut un apropo să ne vedem și să mai discutăm că poate ajungem să facem sex daca tot am vorbit atâta amândoi despre sex
Răspunsul ei a fost puțin ezitant, că nu știe dacă vrea pentru că ne cunoaștem de mici și nu și ar imagina sa o faca fix cu mine dar că vedem pe viitor
Ce ziceti, am șanse să o conving să vrea? Cum să o abordez pe mai departe?
Mulțumesc!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cristi3223 a răspuns:

Depinde,tu știi ce caracter are și cât de bine o cunoști, daca e genul de fată care vrea sex fără obligații s-ar putea să accepte, dar doar în anumite circumstanțe.
Trebuie sa te întâlnești cu ea și să îi spui direct ce vrei, încearcă să o cunoști înainte să vezi cum îi place să fie abordată și mai departe te descurcim
Multă baftă!

| gzaharia a răspuns:

Daca vroia ati fi facut deja...si ceva foarte important, intrebi un pescar despre pescuit, nu pestele. Vrea si are doar atentie de la tine acum pentru ca nu are nimic mai bun de facut in acest moment.

| ania a răspuns:

Intreaba-o daca ar vrea sa aveți o relație de cunoastere in vederea căsătoriei. Daca nu ai maturitatea, responsabilitatea sa vrei casatorie in viirorul aproapiat nu are rost sa ii încurci viata degeaba.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu inteleg abordarea ta: "am șanse să o conving să vrea (sex)"
Tu nu iti doresti o conexiune, o relatie normala?
De asta ai stat de povesti cu ea atata timp?
Cum iti inchipui ca o faci cu ea si apoi doar va salutati pe strada?!

Invata sa te porti cu o fata, nu o trata ca pe un obiect!
Daca vei continua in ritmul asta, vei ramane virgin!

| Blander a răspuns:

Zi să se uite la filmul,, Our little secret" e de Crăciun și e pe Netflix.E vorba de o femeie și un barbat care sunt prieteni de mici dar cand se fac mari sunt iubiți

| MarianWLF a răspuns:

Frate tu vrei sfaturi cum sa abordezi o fata de la fete? E ca si cum ai intreba o fata cum sa fii barbat, no offense pentru doamne le respect dar taca taca cu zilele / saptamanile fara actiune concreta e pistol cu apa, ati vorbit tot ce era de vorbit, nu stiu cat inseamna acest "recent" in care ati inceput sa vorbiti dar dupa maxim o saptamana de vorbit prin mesaje dupa ce ati reluat interactiunea o inviti sa iesiti, nu astepti mai mult, sau daca ai facut asa si te-a refuzat inseamna nu si punct, o fata care te place se lasa invitata in oras, deja stii lucrurile astea dar negi, impaca-te cu idea ca ai fost refuzat si cauta alta fata cu care sa intri intr-o posibila relatie, nici abordarea ta nu a fost corecta "hai sa ne vedem ca poate facem sex" asa din prima, daca prin mesaje a ajuns sa se simta confortabil sa vorbeasca despre sex nu inseamna ca fata in fata ar fi instant la fel de confortabila sa isi arate corpul in fata ta sau sa se lase atinsa de tine.