Nu presupunem ca s-a rupt, trebuie sa stii sigur daca s=-a rupt sau nu fiindca orice barbat il verifica atunci cand il scoate. Daca nu s-a rupt, riscul de sarcina e minim, neglijabil. Daca s-a rupt, atunci riscul este mai mare, dependent de perioada ciclului menstrual in acre te gaseai. Petele rosii de pe corp nu au absolut nici o legatura cu o eventuala sarcina, sunt cu totul si cu totul altceva.
Bună.
De ce presupui?
S-a rupt sau nu?
Dacă nu te aflai în perioada de ovulaţie sarcina nu are cum să apară. Petele de pe corp indică o alergie care poate fi de la contactul cu lenjeria de pat, este foarte puţin probabil să faci alergie la prezervativ. Consultă un dermatolog.
Pa, pa.
Daca ati folosit prezervative de proasta calitate ma gandesc ca este posibil. La minim 21 de zile de la acest contact, fa un test de sarcina ca sa fii sigura.
De ce presupui ca s-a rupt prezervativul? ti'a zis el? sau ai vazut tu? ca e o mare diferenta numai daca "presupui". Bun sa zicem ca s-a rupt ar putea fi ceva riscuri.Nu uita ca si ejacularea precoce contine spermatozoizi, deci chiar daca nu ejaculat in tine (iarta'mi poate exprimarea vulagara:*) exista ceva sanse ca sa fii insarcinata.Nu vreau sa te sperii dar cel mai bine e sa fii sigura ca, chiar s-a rupt si cat mai repede. Daca da, atunci recurgi la pilula de a2a zi.Succes draga mea:*sa speram ca nu va fi cazul tau >
Pai daca presupui bine si s-a rupt prezervativul si el a ejaculat in tine sunt mari sanse ca sa ai un bebe. Petele nu sunt din cauza ca tiai inceput viata sexuala, poate ai facut vreo alergie.
Pai vei ramane insarcinata si e posibil sa iei si o boala venerica. Acum nu cred ca de la o boala ai petele rosii ci ai putea fi una din putinele nefericite care sunt alergice la sperma sau latex! Consulta un medic IMEDIAT!
Pai mie mi-a spus el.ptc dupa ce mi-au aparut petele alea pe piele el a cautat pe net si a citit multe cazuri in care prima data sa rupt.pai cred ca era durex