Da, este fimoza. Ai 4 solutii mari si late:
1. Decalotare progresiva (metoda de durata) La fiecare dus, decaloteaza pana simti ca te deranjeaza (nu pana te doare). in 1-2 luni o sa poti decalota relativ bine
2. Crema Dermovate (propionat de clobetasol 0.05%) se aplica pe zona cu probleme de 1-2 ori pe zi... sunt recomandate si exercitii de intindere (adica si metoda 1), iar astfel s-ar reduce acea perioada de "vindecare"
3. Preputioplastie (operatie) se
realizeaza cu anestezie locala. Timp de recuperare 2 saptamani
4. Circumcizie (operatie in adevaratul sens al cuvantului) total nerecomandat
1 este o solutie de durata (de ordinul a 2 pana la 6 luni)
2 este o solutie garantata 90% (metoda de aplicare este mentionata de pawker, dar crema sa fie Dermovate - contine steroizi care iti intind pielea) si se rezolva in 1-3 saptamani.
Daca metoda 2 da gres, preputioplastia e singura solutie.
Da, oricine peste 12 ani poate folosi o doza intreaga:
http://public.gsk.ro/products1/dermovate/cum-trebuie/
Ala de regula ca numai esti virgin dar pana atunci stai asa nu face prostii haahahahhahahaahhahaahahhahahahaahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahaahhaahahahahaahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahhaahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahahahahhahhahahahhahahahahahhahaahahahahhahaahahahahaahahahahahahahha
Poti incerca sa tragi de piele in jos pana simti durere. la fimoza se infecteaza, miroase urat, durere. si operatia nu e o operatie in sine, pur si simplu iti trage pielea de pa cap de tot.
Si sa va spun ca pe penis am ceva ca o ata care pleaca din cap si se intinde vreo 2 cm
Fii atent, am avut aceeasi problema
poti face lucrul care ti-l zic o data sau de 2 ori pe zi si iti vei decalota penisul in maxim o luna
fa-ti un ceai de galbenele si da-ti cu el pe penis
apoi trage pielita pana cand simti ca te deranjeaza
apoi incearca sa cureti tot de acolo. trebuie sa nu fie nimic alb
du-te la farmacie si ia-ti o crema (fara alcool ca sa nu te irite) cu care iti vei da pe penis ( atat pe cap cat si pe locul ce trebuie decalotat : de preferat sa insisti cu crema pe locul ce trebuie decalotat)
iti recomand flocinolonul
tragi pielea pe capul penisului la tot
ATENTIE: CREMA RAMANE INAUNTRU: INTRE PIELE SI CAPUL PENISULUI
eu am reusit in 3 saptamani
bafta!