Daca te referi la fete... Pe mine ma da gata o privire bine aruncata si buzele rujate belea (asta in "viata"), iar in dormitor sa o apuce nebunia, fara sa ma astept, si sa ma sarute pe spate (stie ea zonele) si sa ma "avertizeze" ca imi arata ea sex adevarat. Ma mai da gata si parfumul, am o slabiciune pentru Light Blue D&G, cand se da cu el e clar ca o arde cu tupeu cat sala palatului si i-o trag ca un zmeu
Haide ca te ajut eu cat pot si cum pot!
In general fiecarui barbat ii place sa detina controlul intr-o relatie, el sa ia decizii importante, el sa planifice una si alta iar femeia sa faca dupa el, dar sunt si momente in care el doreste sa fie dominat, mai ales in pat, cand sunt unul langa altul, vrea ca femeia sa ia initiativa! Pe mine cel mai mult ma da pe spate modul in care vorbeste, cum vorbeste, tonalitatea, nebunia! Pe langa asta am o slabiciune pentru fetele ce au parul cret, fetele ce poarta ochelari, fetele mai subtirele! Pe un baiat il dai pe spate daca il atingi in unele zone ale corpului, daca il saruti dupa ureche, pe piept, pe brate, cat mai aproape de zona pubiana! Iti dadeam mai multe detalii dar sunt private , nu ma pot expune in fata oricui, asta datorita orgoliului si a onoarei!