| PussicatDolls a întrebat:

am si eu o intrebare mai mult pentru fete!big grin
Uitati, eu m`am cam certat cu prietenele mele in ultima vreme(acestea sunt in nr de 3)
As vrea daca puteti sa`mi dati si mie niste idei cum sa confectionez o bratara a prieteniei sau ceva de genu` care sa avem toate.

Sau daca imi dati un link de la un site as dori sa fie in limba romana ca sa pot intelege mai binewinkingbatting eyelashes

big grinMs anticipatwinking:-)
Scz de categorie

4 răspunsuri:
| cristine a răspuns:

Si eu realizez acest tip de handmade. cel mai usor am invatat sa le fac uitandu-ma la filmulete pe youtube, si am folosit si o carticica. asta-i preferata mea: http://www.youtube.com/watch?v=NkCPwGnuzC4

| eagleeye a răspuns:

Bratara prieteniei este doar un simbol! fara adevaratele sentimente este o apa de ploaie! intelegi! incearca sa intelegi ca nu lucrurile astea superficiale tin in timp! conteaza si de ce va certati! da detalii si o sa incercam sa le dam de cap!

| roxydulkica a răspuns:

Pe o ata poti maga niste nasturi sau bilute gaurite sau ce vrei tu apoi o inozi si este gata!

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Ia lana de 3 culori si leaga-le la un capat, astfel incat sa iti ramana o bucla. Apoi incepe sa impletesti pana ai ajuns aproape de celalt capat. Fa un nod si vezi daca reusesti sa il bagi prin bucla. succes!