| anamaria_5912 a întrebat:

Mi-a intarziat menstruatia.Trebuia sa imi vina pe 5 mai dar mi-a venit pe 23 mai.Am facut 2 teste. unul in a10a zi de intarziere si unul in a15a zi de intarziere.Au iesit ambele negative.Insa ma doare burtica.de la ce credeti ca poate fi?:-s va pup si va multumesc

7 răspunsuri:
| vyolycy a răspuns:

Cu intarziatu... poate e o dereglare hormonala...cat despre durere sa nu fie o alta afectiune.mai bine fa o vizita la medic.bafta

| Happyness a răspuns:

O data ce ti-a venit nu e nicio problema :*

| bibydraguta a răspuns:

Pai menstruatia poate sa iti intarzie cred ca majoritatea fetelor, femeilor patesc asta mai rar sau mai des. poate fi o dereglare hormonala.astepata sa iti vina si daca nu atunci e o problema.

| ela_9708 a răspuns:

Menstruatia este o pierdere lunara de sange uterin, care apare la fiecare 28 de zile (pot fi uneori si 30, 35, fara sa fie neaparat o problema), pe o durata de 3-5 zile. Cand trebuie sa ne ingrijoram? Cand sangerarea depaseste 7 zile (menoragie), cand menstruatia este insotita de dureri mari (dismenoree), cand ciclul este neregulat (apare la intervale mai mici sau mai mari de timp) sau cand lipseste de tot (amenoree secundara sau primara).

Ciclul menstrual poate fi afectat de multi factori, asa ca multe femei pot avea cand si cand menstre neregulate: stresul, scaderea sau cresterea in greutate cu peste 3 kg, o tulburare a regimului alimentar (dietele dure sau indelungate pot duce la disparitia temporara a ciclului), exercitiile fizice intense, dezechilibrul hormonal, ovarele polichistice.

| mymy a răspuns:

Daca ti-a venit nu poti fi insarcinata dar poate fi cevaafectiune du-te la ginecolog

| sexpert2007 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji deocamdata asteapta sa vezi si luna asta pe ce data iti vine si pe urma o sa vezi poate e doar o dereglare si atat

consiliere PM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi o raceala jos sau ceva dereglari hormonale. Daca testele au iesit negative n-ai de ce sa-ti faci griji. Dar daca totusi de ingrijoreaza faptul ca intarzie, mergi la doctor.