Nu in toate sitoatiile apare sangerarea, ai avut himenul elastic si nu ai sangerat, explica-i situatia prietenului tau, poate discuta cu cineva mai experimentat si ai va explica cum sta situatia, deci fal sa inteleaga ca nu are dreptate ceea ce spune, ca sint cazuri in care nu apar sangerari la dezvirginare, din cauza himenului prea elastic.
E foarte posibil sa nu sangerezi la primul contact sexual si orice barbat normal la cap nu ti-ar pune cuvantul la indoiala.
Bună.
Băiatul tău a stat în pădure sau unde?
Fiecare fată este diferită din punct de vedere a himenului: o ruptură de himen poate sângera pentru că este vascularizată sau nu pentru că nu este niciun vas de sânge în zonă.
Dacă te acuză se vede ce mult te respectă.
Trebuie să apreciem persoana de lângă noi pentru ceea ce este ca persoană, pregătire profesională, etc. nu discuții pentru o membrană himelară.
Câte fete nu și-au dăruit virginitatea băieților, iar ulterior aceștia le-au întors spatele și nu o dată imediat după marele eveniment.
Pa, pa.
Majoritatea baietilor,, stiu acelasi lucru! Ca fata daca e virgina, e obligatoriu sa sangereze la primul contact sexual.Se mai intampla si cazuri in care fata, nu sangereaza deloc, la primul contact sexual. Spune`i prietenului tai, fara suparare, sa se informeze mai bine, sa caute si el pe net cum sta treaba si apoi mai stati de vorba.nu e frumos sa nu creada in cuvantul tau!
Trimite-l sa faca facultatea de medicina sau la un medic ginecolog daca e ...Toma Necredinciosul...
Mai fata! tu daca te stii ca esti "curata" (eu te cred ca ai fost vigina!)lasa-l pe GHITA...de la stana, sa creada ce vrea! saracul daca a stat in camp, de unde sa stie ca exista si fete care au himenul mai elastic, si la prima penetrare nici macar nu doare dar sa mai curga sange... dar saracu daca el a auzit ca o fata trebuie dezvirginata cu pickamerul si trebuie sa tipe ca din gura de sarpe... ce sa-i faci! crede-l si tu! acum serios; si la mine, prima data a fost la fel, nici sange, nici durere, doar emotii! mie daca imi zicea partenerul ca nu as fi fost virgina ii dadeam si una peste ochii! cum isi permite sa te jigneasca in felul asta! nesimtitul! lasa-l fata, ca nu te merita! nu ii deveni sclava, doar pentru ca a fost primul tau barbat! nu merita! cine te va iubii cu adevarat, te va accepta asa cum esti! FRUNTEA SUS!
Asa a patit o amica Probabil ai facut vreun sport cand erai mik [ex: balet] si ai himenul elastic
Nici mie nu mi-a curs sange... ... Oare daca nu are deloc incredere in tine, a meritat sa fie el primul din viata ta?
Nici mie nu mi-a curs nimic si asa a fost si la mine nu ma crezut.am avut o discutie serioasa si acum ma crede...incearca sa ai o discutie cu el si o sa te creada... pupici:*
KatiMe27 întreabă: