Pastilutele alea pentru amenoree cum le zici tu sunt de fapt o combinatie de hormoni ca sati declanseze menstruatia, in niciun caz nu tio regleaza. nu cred ca e cazul sa-ti faci griji pentru o eventuala sarcina e putin probabil. de obicei dupa ce te dezvirginezi hormonii tai o iau razna si ti se deregleaza ciclul menstrual. tia intarziat abia 8 zile, nu-i mare lucru. infectie putin probabil, se vede de obicei la schimbarile de culoare miros si consistenta a scurgerilor vaginale.
Ar trebui sa incerci la un ginecolog, e cel mai indicat, acum ca ti-ai inceput viata sexuala. Nebuni sa dea sfaturi pe nevazute sunt o gramada, iar cu acest subiect nu este de joaca.
Salut
Testul trebuie facut la cel putin 2 saptamani dupa un akt sexual ca sa se poata vedea sarcina. si eu am avut aceeasi problema. mi-a intarziat 1 luna jum. dar am fost la medic si mi-a dat niste pastilute pentru amenoree, adica sa regleze menstruatia. poate ca ai o infectie sau kine stie ke altkeva. daca iti intarzie asa mult cared ca ar trebui sa te duci la un medic.
Nu esti insarcinata, ca ai fi si nascut pana acum. ai o dereglare hormonala si ar trebui sa te duci cat mai repede la ginecolog.