| dexy a întrebat:

am si eu o intrebare:Mie imi place de o fata si ei de mine... dar tatal meu e verisor dulce cu al ei. Oare ar avea ceva daca am fi impreuna? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| monique a răspuns:

Depinde de grad. Parca de pe la 5-6 incolo nu mai conteaza. Daca sunt verisori foarte apropiati (gradul 1= parintii lor sunt frati) si voi o sa vreti candva sa aveti copii sunt sanse mari sa iasa cu probleme mintale si de sanatate(destul de grave, fara maini, picioare). Plus ca daca sunteti apropiati ca rudenie ce simtiti voi e doar normal, ca e dragostea de sange, adica frateasca, si nu e normal sa o amestecati cu atractia fizica, fiindca va distruge tot ce e sentiment frumos intre voi.

11 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Nu se poate materializa relatia voastra din pacate crying. sunteti rude chiar daca nu apropiate insa sunteti rude. sad

| clauss a răspuns:

Se spune ca daca sunteti neamuri, veri buni, frati, biserica nu va recunoaste si nu va oficia niciodata asa ceva, se mai spune ca nu vor iesi copii normali, mai e si gura lumii si un ultimul rand parintii vostri nu vor fi niciodata de acord cu asa ceva. Asa ca renuntati ca nu aveti niciun viitor

| Emma a răspuns:

Normal ca ar avea, atata timp cat sunteti rude!
Cred ca orice parinte normal s ar impotrivi
Ar fi bine sa uitati asta! Pana la urma sunteti veri!

| escroaca a răspuns:

" Verisor duulce " raised eyebrows rolling on the floor

poate voiai sa scrii "verishor bun" rolling eyes

/ rolling on the floor

| danielagoldica a răspuns:

Cum adica '' verisor dulce''!? E dat cu zahar pe el!? De unde sunteti mai de folositi asemenea expresii tampite!?

| Noir a răspuns:

Sunteti veri! Daca vrei sa ajungi in iad cupleaza-te cu ea pentru. ca este singura fata de pe pamantstraight face

| alexalex_4604 a răspuns:

Nu. faceti sex si populati planeta

| MarryRose a răspuns:

Daca tatii vostri sunt verisori si voi sunteti si nu cred ca ar fi o relatie prea potrivita!

| omuletz a răspuns:

Poi depinde si de voi. Adica eu sunt in aceeasi situatie si nici nu ma gandesc sa fim impreuna pentru ca suntem veri. Eu zic ca cel mai bine e sa nu fiti impreuna pentru ca dupa aia, va sti tot neamul...eu asa zic! parerea mea big grin

am vreo sansa la fundita? :*
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Procedeaza cum crezi ca este mai bine, dar nu uita ca estiruda cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nic tie tie vara de al 3 si nu se ia asea ca bafta la fata :*: