| Albina23utza a întrebat:

Bună, am si eu o intrebare. Nu de mult am facut sex cu prietenul meu neprotejat dar el a spus ca nu a ejaculat in mine si e normal sa imi întârzie menstruatia dupa primul conctact sexual? Va rog, sunt îngrijorată, vreau răspunsuri cat se poate de rapid, dau fundalaughing

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca contactul sexual neprotejat a fost in perioada fertila, este foarte normal sa fii insarcinta.
Nu am inteles ce cauta "imaculatul" in ejaculatul baiatului, dar cred ca nu cunosti sensul cuvantului si l-ai folosit la nimereala. laughing

Pentru a stii cu siguranta daca esti sau nu insarcinata, fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la data cand ai avut partida sexuala.
Atentie, nici un test facut inainte de 21 de zile de la sex nu va arata clar sarcina, fiind facut eronat, cu mult timp mai devreme.

| corbulalbrosu a răspuns:

Neinceperea menstruatiei poate avea 2 motive :
1.) ciclu menstrual neregulat si din acest motiv NU se poate stabili daca este sau nu timpul de a incepe sangerarea menstruala,
2.) sexul neprotejat a avut loc in zilele PERIOADEI FERTILE si este posibil ca partenerul de sex ''sa fi scapat'' sperma in vagin chiar daca el sustine contrariul.
Intr-o asemenea situatie, raspunsul corect iti poate fi oferit doar de rezultatul testului de sarcina efectuat dupa trecerea a minim 21 de zile de la data la care a fost intretinut contact sexual de dezvirginare. Rezultatul oricarui tip de test de sarcina, efectuat mai repede de 21 de zile va avea un grad de eroare cu atat mai mare cu cat a fost efectuat mai inainte de momentul optim amintit/indicat. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Prietenul tău neprotejat cu siguranța nu e nici imaculat dacă a început să facă sex. Şi tot cu siguranță e mai deştept ca tine dacă a reuşit să te facă să crezi prostia aia.
Ar trebui ca la vreo 15 zile de la data la care ar fi trebuit să-ți vină menstruația (dacă aveai un ciclu regulat) să faci un test de sarcină să afli sigur dacă eşti sau nu gravidă. Plus să mergi la un control ginecologic.

| Goete a răspuns:

Daca "prietenul tau neprotejat" (saracul), nu a ejaculat in tine, atunci probabil a ejaculat pe tine sau in alta parte... Oricum, nu e o metoda sigura asa ca, protejeaza-ti prietenul.

| ibaal a răspuns:

Mergi si ia-ti un test de sarcina! S-ar putea s-avem un nepotel love struck laughing

| eugeniu2020 a răspuns:

Vei afla in curand!