Nu mai criticati! fata a pus o intrebare doar!
@daiana94 Acordul parintilor e necesar deoarece acea minora e sub tutela lor!
Daca acea fata esti tu eu ti-as spune ca alegerea ta nu e tocmai buna insa tu stii ceea ce iti doresti si cum vrei sa fie viata ta! Nu da cu piciorul ca alta nu vei mai avea! Mai asteapta macar sa termini liceul si apoi facultatea, la facultate vei fi mai matura o sa gandesti altfel, daca te mariti acum poate vor aparea si copiii s un copil nu e ca o papusa barbie, e o responsabilitate mare! Nu esti pregatita sa fii sotie, sa fi mamica! la varsta asta eu te pot numi inca copil! eu am 18 ani si chiar ma comport uneori ca un copil! Intr-o zi tati imi zicea: ''Ce faci Lari la varsta ta te uiti la desene animate?''ies in parc cu prietenii, ies cu sora mea mai mica, ne distram viata mea e majoritatea timpului ''scoala -acasa; acasa-scoala'' dar ma simt bine am profi minunati si anii de liceu nu-i voi uita! Sunt a -11-a si peste 1 luna se termina scoala si as vrea sa nu se mai termine... unoeri mi-e dor si de scoala mea generala...cand eram eu la ea era urata era frig, acum s-a modernizat, e o scoala noua! Am o ''matusa'' care s-a maritat la 16 ani! Unchiul meu(32 de ani), fratele lu mami a ramas vaduv si cu 2 copii de 17 ani respectiv 14 ani dupa ce sotia sa matusa mea legitima s-a stins din viata! acesta s-a recasatorit cu acesta pustoaica de 16 ani-au trait 2 ani in concubinaj dupa care s-au casatorit la starea civila au facut un bebe cand ea a facut 18 ani acum 20 de zile au facut si nunta la biserica si halal viata! Ea nu si-a termitat nici 10 clase! sta si spala, gateste, are grija de bebe! Traiesti din banii lu unchiu! Viata ei nu are nici un viitor! Pacat nu? eu nu mi-as rata asa viata-dar fiecare cu alegerea lui! Succes!
Tu esti cea despre care vorbesti?
cred ca da, trebuie acordul parintilor!
Te mariti la 16 pentru a divorta peste 3 luni? i unde veti locui? Si pe vremurile astea de criza cine va sustine financiar? O casatorie nu consta numai intr-un act, da-l naibii... In ziua de azi oameni de 30 de ani nu se pot casatori din cauza greutatilor (chiar daca au amandoi un venit bun). Casandra, uita rapirea din Serai
Dap iti trebuie acordul, dar nu mai moare nimeni daca mai asteptati 2 anisori, bafta.
Creca' de abia sti sa tii matura'n mana si iti arde de nunta, cine stie cu ce te a prostit ala
Buna
pai da! iti trebuie acordul parintilor si daca ei nu sunt de acor, baiatul intra la corupere de minori
mai bine o mai tineti asa 2 ani pana esti tu majora, apoi faceti ce vreti
ai grija
Wow trebuie acordul parintilor dar e pacat sa iti irosesti tineretea ar fi mai indicat sa mai astepte cativa ani
Da ce te grabesti in halul asta? Traieste-ti viata.ca una ai.La 16 ani esti adolescenta.chiar asa mult isi place sa stay sa faci mancare curat. poate apare si vreun puradel. Termina-ti si u liceul. fa o facultate. dupa aia marita-te.ca nu pierzi trenul
Unu la mana nu este vorba despre banii doi vrem sa ne luam pentru ca sa nu mai avem probleme cu nimeni trei sunt cu el de 2 ani patru nu e unu ca oricare nu e un rrom borat cinci avem casa avem bani avem tot ce ne dorim dar tot ce vrem este sa ne luam ca sa nu mai apelez la parinti mei pentru ca ei sunt in romania si eu in italia acum ma intelegeti
Daca dragostea ii asa mare atunci cred ca mai poti astepta 2 ani pana faci 18 aniatat tu cat si el trebuie sa aveti rabdare. e prea complicat daca esti minor si vrei sa te casatoresti ai nevoie de mult mai multe acte si bineinteles si de acordul parintilor asa ceva nici nu se discuta.
Daca aveai cel putin 17 ani nu era nevoie de acordul parintilor...adica mergeai la politie declarai ca numai vrei sa stai cu parinti tai si aia era, apoi te puteai casatori, iar daca ei incercau sa te ia inapoi nu aveau cum deoarece tu dja dadusei declaratia