Da, te place, ca de cand te-a cunoscut pe tine Z, l-a uitat pe B, care era prieten cu C, si C era prietenul lui A, care nu il cunostea pe B, dar venea pe la X, si i-o mai t...gea lui Y...
Pfff... m-ai pierdut pe drum... daca iti place de ea, spune-i, dar nu ii spune intr-un moment in care ea trebuie sa plece, spune-i cand sunteti numai voi 2 si cand aveti timp sa vb. Succes.
Pfff... m-ai pierdut pe drum ... daca iti place de ea, spune-i, dar nu ii spune intr`un moment in care ea trebuie sa plece, spunei cand sunteti numai voi 2 si cand aveti timp sa vb. Succes.
Eu zic sa faci o chestie:nu stii sigur daca te place, o sa deduci tu mai incolo cand veti petrece mai mult timp impreuna.Nu o grabi, ea a spus :bine pa pa pentru ca a fost timida si nu a stiut ce sa iti raspunda deci a ales sa fuga de situatie.Nu a luat-o prea in serios... avand in vedere ca X o invita pe Y la ea si te duci si tu, asta este o modalitate perfecta sa petreci mai mult timp cu Y.Nu te grabi, cunoasteti-va mai bine, vezi ce pasiuni are, ce ii place sa faca, afla mai multe despre ea, iesiti mai des.Atunci va veti da seama amandoi daca va placeti.Si la momentul potrivit intreab-o serios daca te place si spune-i sa nu fuga de situatie si sa iti spuna sincer daca da sau nu. Daca nu, asta e...ramaneti prieteni si vei gasi pe cineva mai potrivit pentru tine.
Succes!
Prefate ca nu te mai intelegi cu X, si vezi reactia Y, si ai sa te lamuresti singur am patit si eu asa
KatiMe27 întreabă: