anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare: O prietena de pe strada care sta langa mine o data pe saptamana o invita pe prietena ei cea mai buna sa stea la ea cateva zile. Deci prietena mea "X" o invita pe "Y" cand "Y" vine aici stau si eu cu "X" si "Y" mie imi place de "Y"si cred ca si ea ma place un pic dar nu sunt sigur avem multe in comun ne distram impreuna si facem lucruri unul pentru altul etc. vreau sa stiu daca ssigyr ma place si vreau sa fie cu mine. Odata i-am spus ca o plac dar ea a reactionat un pic ciudat si a zis "K trebuie sa plec pa " ceva timp era tiida cu mina dar dupa aia am inceput iar sa vorbim. (stiu ca vam zapacit cu X si Y dar va rog ajutati-ma) Multumesc happy

6 răspunsuri:
| canarita a răspuns:

Da, te place, ca de cand te-a cunoscut pe tine Z, l-a uitat pe B, care era prieten cu C, si C era prietenul lui A, care nu il cunostea pe B, dar venea pe la X, si i-o mai t...gea lui Y...

| kh1ss a răspuns:

Pfff... m-ai pierdut pe drum... daca iti place de ea, spune-i, dar nu ii spune intr-un moment in care ea trebuie sa plece, spune-i cand sunteti numai voi 2 si cand aveti timp sa vb. Succes.

| kh1ss a răspuns:

Pfff... m-ai pierdut pe drum ... daca iti place de ea, spune-i, dar nu ii spune intr`un moment in care ea trebuie sa plece, spunei cand sunteti numai voi 2 si cand aveti timp sa vb. Succes.

| Ralux a răspuns:

Eu zic sa faci o chestie:nu stii sigur daca te place, o sa deduci tu mai incolo cand veti petrece mai mult timp impreuna.Nu o grabi, ea a spus :bine pa pa pentru ca a fost timida si nu a stiut ce sa iti raspunda deci a ales sa fuga de situatie.Nu a luat-o prea in serios... avand in vedere ca X o invita pe Y la ea si te duci si tu, asta este o modalitate perfecta sa petreci mai mult timp cu Y.Nu te grabi, cunoasteti-va mai bine, vezi ce pasiuni are, ce ii place sa faca, afla mai multe despre ea, iesiti mai des.Atunci va veti da seama amandoi daca va placeti.Si la momentul potrivit intreab-o serios daca te place si spune-i sa nu fuga de situatie si sa iti spuna sincer daca da sau nu. Daca nu, asta e...ramaneti prieteni si vei gasi pe cineva mai potrivit pentru tine.

Succes!

| FoXy a răspuns:

Pff...mai ametit cu atatea x`uri si y`uri.laughing...

| rollandsinnex a răspuns:

Prefate ca nu te mai intelegi cu X, si vezi reactia Y, si ai sa te lamuresti singur happy am patit si eu asa laughing