| MadalinaDidi a întrebat:

am si eu o intrebare? oare ar trebui sa imi fac griji? Prietenul meu a fost plecat in italia luna trecuta, cand a venit am avut relatii sexuale.neprotejatehappydar daca stam sa ne gandim niciodata nu ne-am protejat si avem aceste relatii de vreo 6 7 lunihappy. din cate am observat.ciclul meu intarzie, adica in martie si aprilie menstruatia mi-a venit pe 27 26happyiar in mai si iunie mi-a venit pe 1.de fapt in odata la 2 luni menstruatia imi intarzie cam 5 zile.Acum in iulie trebuia sa imi vine pe 7 -8dar e 9. e posibil sa fiu insarcinata., adica mereu am avut grija si nu s-a intamplat nimic.Am dureri de sani si niste dureri mici de burta, am avut dureri de spate. Ce credeti e posibil sa astept un bebe? din cate stiu durerile de sani se pot trage si din cauza unei posibile sarcini. Vreau sa imi raspunda mamicile, persoanele care stiu si vreau raspunsuri clare si fara caterinca.Va rog!

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca i cazu sa te ingrijorezi,acum nu stiu ce sa zic[eu nu m am protejat niciodata de cand...]daca nu a facut vreo prostioara prietenu tau, stai linistita, poate iti intarzie iar

| danut_7905 a răspuns:

Vin sa-ti fac si eu un bebe?