| nestea_2741 a întrebat:

am si eu o intrebare: oare prietenul tine inca la fosta prietena? Sunt cu el de 1 an si 2 luni dar de cateva luni tot se intalneste cu fosta cand e cu ea si il sun tot timpul imi spune ca ii ocupat are treaba sau nici nu-mi raspunde etc.eu am aflat de la un prieten pe care il avem in comun ca se intalneste cu fosta prietena si ca pe ei la despartit distanta iar acum fosta vine foarte des in oras si cum il suna pe prietenul meu el se intalneste cu ea si e mai mult intre ei decat simpli amici. Daca mai tine la ea de ce nu imi spune sa terminam? de ce vrea sa fie inca cu mine?

10 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna.

Am citit intrebarea cat si raspunsul tau, dar e clar ca el isi bate joc. E pacat de anul ala! Cum a putut sa stea atat cu tine, gandindu`se la ea, nici macar noi nu stim. Cred ca el stie cel mai bine.

Ai 2 variante. Ori vorbesti cu el, il pui sa aleaga, ii spui ce simti, DUR, SCURT SI LA OBIECT! Ori ii dai papucii, dupa ce`i dai papucii, il ignori total [ probabil sa vina la tine inapoi].

Daca`l ierti si continui relatia cu el, e alegerea ta, dar eu cred ca nu merita.

Multa bafta si sa fi iubita!:*

| fabiola a răspuns:

Dar de ce mai astepti tu pana sa-ti spuna,, sa terminam"!

| fabiola a răspuns:

Pentru ca el nu isi pune problema sa aiba o relatie serioasa, fidela! Sfatul meu:renunta inainte ca acesta sa-ti spuna!

| Adorable a răspuns:

Stii, pacat! Este clar ca prietenul tau umbla cu fosta, poate pentru ca o iubeste. Deoarece zice mereu ca e ocupat, cred si eu. Tu fii fata desteapta si nu ii da lui satisfactie sa va aiba pe amandoua sub papuc! Lasa-l sa ramana cu inteligenta lui caci pentru tine mai sunt si alti baieti pe lume, altii care sa stie sa te pretuiasca.

| ELLSSA a răspuns:

Bine gandit Barbiii!
Asta e doar un las...atat!

| fgch a răspuns:

In principiu sunt de acord cu Barbiihee hee. Daca iti spune ca e ocupat, e clar tongue.

| maya_1225 a răspuns:

Cu ea cat a stat? nu stiu ce sa zic... daca intr-un an si 2 luni nu a putut sa o uite e nasol. pune-l la incercare, zi ca te deranjeaza ca se intalneste cu ea si sa nu o mai faca daca nu va tine cont de ce zici tu nu are rost sa mai stai cu el, parerea mea.si oricum nu e bine ca nu iti raspunde la tel cand e cu ea sau zice ca e ocupat, ar trebui sa te respecte mai mult si sa te puna pe primul loc nu sa se intalneasca cu fosta cand are ea chef.fi puternica si nu le permite sa isi bata joc de tine.bafta!

| maya_1225 a răspuns:

E urat din partea lui atunci iar ea e o proasta care ii place sa se agate de relatia voastra.se merita unu pe altu, eu zic sa inchei relatia asta ca sa nu suferi si mai mult, acu tu sti ce simti si daca o sa poti, trebuie sa fi tare si oricum cred ca o sa te caute tot el ca nu poti sa uiti asa repede 1 an si ceva...parerea mea.bafta!

| nestea_2741 explică:

Pai din cate am aflat cu ea a fost 3 luni... dar dupa ce a fost cu mine cam dupa 2 luni si-au petrecut revelionul impreunu si dupa cam un timp nu sau intalnit dar prietenul meu cand mergea la bunici unde statea prietena-sa tot timpu o suna sa se intalneasca.nu mai stiu ce sa cred de ce vrea sa fie si cu ea si cu mine. si am aflat inca ceva au facut sex deci e clar ca termin cu el desi il iubesc. pur si simplu nu inteleg de ce a facut si cu ea si cu mine

| ritusik a răspuns:

Mai bine spune-i singura, decit peurma el sa te jigneasca