Chiar daca ar fi avut lichidul pe degete, tot nu ar fi fost vreo sansa sa ramai insarcinata. Cand vine vorba de testul de sarcina, testul trebuie facut dimineata, pe stomacul gol. Daca ai baut multe lichide, e posibil asta sa fie cauza. Linia estompata nu indica prezenta hormonului hCG si nu indica existenta unei sarcini.
Citeste pe internet cum se produce conceptia si mai ales, despre perioada fertila. Cu toate ca pare foarte usor sa ramai insarcinata, nu prea este asa. Mai ales cand vine vorba de masturbare. Ti-a intarziat menstruatia cumva de ai facut testele? Daca tot esti ingrjiorata, asteapta mai mult pana faci un test, cumpara unui de calitate ca sa fii sigura dar sansele sa fii insarcinata sunt 0. Stai linistita de acum, daca detii toate informatiile utile cum se produce cu adevarat conceptia si de ce ai nevoie, ar trebui sa fii sigura pe tine, nu cauta pe internet ca pe internet gasesti si multe prostii.
Pe amândouă le am făcut cu prima urina a dimineții si au fost 16 si 20 de lei testele, si nu mi-a întârziat dar am vrut sa fiu precauta
Dacă nu ți-a intarziat, nu aveai cum sa fii precauta. Stai liniștita de acum.