Buna, nu iti face griji, fiind la inceput, menstruatia ta nu e regulata, ci se va regula cam in 2-3 ani.Si mie imi venea ba la inceputul lunii, ba la mijloc, ba la sfarsitul lunii.
Odata nu mi-a venit o luna intreaga si mi-am facut griji, insa nu a fost cazul.
Stai linistita ca iti va veni si ti se va regla in timp.
Nu conteaza ca te-ai masturbat, masturbarea nu influienteaza venirea menstruatiei.
Presupun ca ciclul tau nu este regulat din moment ce nu ti-a venit in aceeasi zi ca si luna trecuta. Iti recomand sa mergi la un ginecolog pentru control ca ai putea avea dereglari hormonale. Nu e nimic grav, stai linistita, dar el(ginecologul) iti va da un raspuns clar. Take care!
La inceput nu iti vine regulat... Mie a doua menstruatie mi-a venit la vreo 3 luni dupa prima.Deci nu te alarma. O sa ti se regleze in timp. Mi-am adus aminte de ``prima menstruatie``. take care
Buna lolly luna trecuta ti-a venit prima menstrutie, scumpa e normal ca acum sa nu iti vina in aceeasi zi, iti intarzie. Eu am de 4 ani menstruatie si abia acum incepe sa mi se regleze. Stai linistita o sa iti intarzie cateva zile sau s-ar putea sa nu iti vina luna asta. Sa nu te sperii daca ti se intampla sa nu-ti vina Sa ai o zi frumoasa
Pa, pa!
Continua masturbarea ca sigur o sa iti vina si ciclul. A propos... cati ani ai?
Este normal sa nu fie regulata, mie dupa prima menstruatie nu mia mai venit 4 luni, este normal mama mea are 37 de ani si tot nu ii vine regulat nu ai de ce sa te sperii.
lucyaneya întreabă: