| LoredanaElenaz a întrebat:

BUNA am si eu o intrebare pe data de 22 august eram in ultima zi a menstruatiei iar eu si partenerul meu am avut act sexual protejat insa in timpul ejacularii prezervativul s-a rupt... urmatoarele 2 luni am avut ciclu menstrual insa acum a 3-a luna am dureri abdominale ba pe stanga ba pe dreapta si secretii vaginale intense. Poate fi vorba de o sarcina?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina ca sa te linistesti. Durerile in partea de jos a abdomenului, in general cand te misti sau mergi si scurgerile vaginale pot fi expresia unei anexite acute( boala inflamatorie a trompelor si ovarelor care, netratata, poate duce la infertilitate). Numai medicul o poate diagnostica si trata astfel incat aceasta sa nu se cronicizeze. Oricat te-ai jena, du-te la un ginecolog pana nu-i prea tarziu. Numai bine!

5 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Este de evitat perioada respectiva din motive de igena! Sarcina nu prea e posibila!

| Geo17 a răspuns:

S-a rupt prezervztivu? Zboara din el...ca de la robinet!rolling on the floor))))))))

| theBella a răspuns:

Buna nu poate fi vb de sarcina insa ti-as sugera sa nu mai faci niciodata asa ceva in timpul menstruatiei.asa ceva nu se face.

| LoredanaElenaz explică (pentru theBella):

Deci ultima zi de menstruatie insemnand nicio sangerare...