Pai, nu vreau sa judec pe nimeni...La urma urmei fiecare face ce vrea cu viata lui. Dar ar fi fost urat din partea unui baiat sa fie cu o fata daca e gay. Asta inseamna ca si-a batut joc de ea si ca toate sentimentele in care fata avea incredere ar fi fost zadarnice.
Urata situatie...:-s
Oricum, nu trebuie sa ti se faca scarba de acea persoana, pentru. ca pana la urma e om si are si el trairi proprii si nu trebuie sa-l judeci doar pentru ca e diferit de ceilalti.
Dupa numele de pe TPU presupun ca esti fata...
Daca prietenul tau este gay ( iubitul), cum sa fie cu o fata? Poate bisexual, si totusi, o data ce e cu tine si relatia este serioasa, ar trebui sa accepti ca poate fi atras sid e baoiati, insa daca relatia este serioasa...nu sunt motive multe de ingrijorare...
Fara rautate, as incerca sa-l ajut sa-si gaseasca pe cineva cu aceleasi inclinatii sexuale, mai simplu, as incerca sa-si gaseasca fericirea.
Varianta 2, m-as enerva ca nu mi-a zis de la inceput, ca m-a facut sa-l iubesc/plac, apoi mi-a dat vestea.L-as invita sa-si caute gigolo gay si sa imbatraneasca fericiti.
Deci... din moment ce este si cu tine si cu alt baiat nu este gay este bisexual. Sau poate nu si-a dat seama inainte de a fi cu tine. as reactiona destul de urat mai ales daca tin la el si suntem de ceva vreme impreuna. funda?
Hey!
Daca e doar prieten, ramane tot prietenul meu!
Daca e iubit ... mai bine imi spunea de la inceput
Pa, pa.
Probabil după ce m-aş dezmetici l-aş întreba cine e norocosul ...
Pai...sincera sa fiu cu siguranta m-as desparti de el asta e.eu as merge pe drumul meu el pe el lui Prima reactie ar fi normala...adica cu siguranta l-as intreba daca facea asta si inainte sa fie cu mine Bafta:*