Incearca sa-l descri prietenilor tai, poate il cunosc si iti fac cunostinta sau ai putea sa te mai plimbi prin zona, daca a fost odata acolo, va mai fi si pe viitor, nu?
Ai zis ca e vecin cu tine si apoi ai zis ca nu stii cum sa dai de el?! Simplu, bate`i la usa. Sau asteapta sa vina iarna si sa te duci cu colindul si ia toate blocurile la rand pana dai de el. Bafta!
Ajut-o mai mult pe mama ducandu-te la magazin
ai putea sa te interesezi de el de la prietenii ceva sau mai fa ture pe acolo
In aceeasi situatie sunt si eu, si mai mereu cand o vad sunt cu masina de la munca si nu am cum sa opresc sa vb cu ea, dar mi s-a pus pata rau de tot pe ea, intr-o zi cred ca o sa stau sa o pandesc pana iese din barlog sa ii vorbesc! Du-te mai des la magazinul ala! Eu asa procedez, trec mai des prin locul in care am vazut-o! :X love is in the air!
Nu te-ai gandit sa-i faci o poza cu telefonul?! Asa, puteai sa intrebi la magazin, poate il cunoaste cineva! Apoi, realist vorbind, crezi ca un tip asa fain e solo?! Ar fi pacat sa te amagesti si sa suferi fara rost! Si iti mai spun un secret essential: nu intotdeauna, din pacate, cei frumosi sunt si valorosi!
Treci mai des prin zona unde l-ai vazut, poate il vei vedea din nou, si daca il vei vedea vorbeste-i fara rusine ca poate nu te vei mai intalni prea curand cu el Bafta!